dinsdag 28 maart 2017

G suite met 20 procent kortingKrijg Gmail, Google Documenten, Drive en Agenda voor bedrijven.

Alles wat u maar nodig heeft om optimaal te werken, handig verzameld in één compleet pakket dat naadloos werkt op uw computer, telefoon en tablet.

G Suite promotion coupon

 .

G Suite is een cloud gebaseerd productiviteits pakket voor uw bedrijf, waarmee u vanaf elk apparaat en op elke locatie kunt werken. Probeer G Suite kosteloos veertien dagen uit.

Hier volgen drie redenen om het uit te proberen:

 1. U kunt profiteren van aangepaste e-mail en meer met Gmail for business.
 2. Medewerkers kunnen sneller en efficiënter samenwerken.
 3. Miljoenen bedrijven, van groot tot klein, hebben de overstap al gemaakt.
 4. Er zijn vijf aspecten waarin G Suite zich onderscheidt. Daarom heeft onderzoeksbureau Radicati G Suite uitgeroepen tot marktleider in zakelijke cloudmail.

  Google is een vertrouwde naam en marktleider op het gebied van betrouwbare cloud infrastructuren.

  Gebouwd voor de cloud. G Suite is ontworpen als een volledig cloud gebaseerde service, zodat een IT-afdeling geen tijd en geld hoeft te steken in het onderhoud van desktopcomponenten.

  Een compleet voordeel pakket. De suite biedt u onder meer de mogelijkheid bestanden op te slaan en te delen via Drive, in realtime samen te werken via Google Documenten, deel te nemen aan videovergaderingen via Hangouts en gebruik te maken van een professionele e-mailclient via Gmail, allemaal voor één prijs.

  Consistentie en gemak. De gebruikservaring voor G Suite-gebruikers is op elk apparaat en voor elk besturingssysteem en elke browser hetzelfde en veel werknemers gebruiken thuis al producten van Google.

  Offline ondersteuning. Met Gmail, Agenda en Google Documenten kunnen gebruikers ook offline content weergeven, bewerken en maken. Zodra ze weer verbinding maken met internet, wordt alle content automatisch gesynchroniseerd 

https://goo.gl/3t0Fhe

ontvang 20% korting op het eerste jaar G Suite wanneer  u zich aanmeld met de  promotiecode

3C6VRQQMPK3WCGR

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top