ZZP NederlandZZP Nederland

ZZP Nederland

@StZZPNederland

Stichting ZZP Nederland, grootste belangenbehartiger met bijna 40.000 zelfstandigen, meld je ook aan via https://www.zzp-nederland.nl/ledenvoordelenLedenvoordelen

ZZP’ers zijn zelfstandig ondernemers en hebben een voorkeur voor vrijheid op het gebied van ondernemen. Toch kan het handig zijn om aan te sluiten bij een koepelorganisatie zoals ZZP Nederland. ZZP Nederland vormt het grootste collectief van ZZP’ers. Wij ondersteunen u als zelfstandige met raad en daad op het gebied van ondernemen en kunnen we u mooie collectieve kortingen en vele voordelen bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top