zondag 26 april 2020

Guy Verhofstadt eist 1 biljoen aan EU-belastingen


Guy Verhofstadt eist 1 biljoen (!) aan EU-belastingen. Nederland zou wéér de grootste nettobetaler zijn. Verhofstadts bizarre speech MOET iedere Nederlander zien. De fantastische reactie van Derk Jan Eppink ook!


► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie 
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie 
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl 
► WEBSITE: https://fvd.nl 

☻ BAUDET IN DE KAMER: http://bit.ly/2sXRhCK 
☻ HIDDEMA IN DE KAMER: http://bit.ly/2thm3bT 
☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk

De toekomst behoort niet aan de globalisten! Baudet bij de Algemene Financiële Beschouwingen#FVD #Baudet #Eurobonds Eurobonds: we staan op het punt van een Brusselse machtsovernameDe oerdomme Rutte met zijn kring word door Merkel opgelicht. Rutte drukt voor Nederland zeer nadelige zaken door zoals 5 miljard stikstofpakket, toetreding Macedonië en Albanië tot EU, kolencentrales dicht, gasverbod, hogere BTW, duurdere energie, de uitrol van het schadelijke 5g netwerk, massa boomkap, natuurvernietiging, het fors opvoeren van de vervuilende Biomassa-Industrie, pensioendiefstal, en Rutte maakt zich met zijn kartel schuldig aan machtsoverdracht aan de EU  annex landverraad (art 93 WBvSR).

Eurobonds zijn dodelijk voor de Nederlandse Economie. Ze mogen er nooit komen!

Rutte III moet gestopt worden want Rutte III en de meelopers van GL vormen de grootste bedreiging aller tijden voor onze economie,de burgerrechten, de zorgsector, het onderwijs,  MKB, de natuur, de dienstverlening, het ambtenarenapparaat, justitie, veiligheid, welvaart, een leefbare wereld enzovoort.
6 opmerkingen:

 1. #FVD #Baudet #Eurobonds
  Eurobonds: we staan op het punt van een Brusselse machtsovername

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit wordt een enorme ineenstorting van ONZE ECONOMIE. STOP HET. WE WORDEN EEN BANANENREPUBLIEK.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de Bevolking van de Noordelijke EU landen Werken Hard
  de Bevolking van de Zuidelijke EU landen Werken Zwart
  Feitelijk betalen de Mensen in de Noordelijke Landen de Belasting voor de Mensen in de Zuidelijke Landen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rutte is de vijand van Nederland gaat zeer zeken akkoord al moet hij in zijn eentje ja zeggen , we weten dat hij altijd liegt en dat eerder heeft gedaan met de referendums , 100.000 bedrijven de afgrond in de meesten zullen ook nog VVD stemmers zijn.
  1 miljoen werkelozen erbij hij breekt Nederland gewoon af met zijn catastrofale wanbeleid
  Natuurlijk is er een griep corona virus maar Jongens wordt eens wakker ik maak zelf wel uit dat ik me niet laat vaccineren met een levensgevaarlijk bill gates vaccin. Ik vertrouw het RVIM niet en ik hoef ook geen app die niet deugt en waar je ziek van word.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rutte, de zuidelijke landen, de Macron's en Monte's van deze wereld misbruiken Nederland op misselijk makende wijze een crisis. Weg met Rutte III #EXIT #NEXIT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I admit, I have a tremendous sex drive. My boyfriend lives forty miles away. Click here and Check me out i am getting naked here ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Freelance Markt Blog Reacties


Freelance Markt Blog Reacties

s

back to top