Freelance Boeken Books

***


Handboek Parttime ondernemen


Jaarlijks starten in Nederland ca 80.000 mensen als ZZP’er een eigen bedrijf. Het zijn kleine zelfstandigen die het werken voor een baas niet meer zien zitten en met hun vakkennis zelf een bedrijf oprichten. Vooral ouderen met veel vakkennis starten meer en meer een eigen bedrijf, veelal parttime

Handboek Parttime ondernemen is de ideale gids voor ZZP"ers, starters en freelancers.
Parttime ondernemen is de manier om met weinig kapitaal en risico een bedrijf te beginnen. Vier van de tien starters beginnen vanuit een parttime baan, of naast de zorg voor kinderen.
Handboek Parttime ondernemen  bevat alles over financien, belasting, starten met een uitkering, marketing, pensioenen, het binnenhalen van opdrachten, het concurrentiebeding. Kortom, alles wat met parttime ondernemen of freelancen te maken heeft.

Met dit boek krijgt u alles wat u nodig heeft om uw eigen bedrijf te starten. De gids is zeer compleet en staat boordevol tips en ervaringen voor mensen die parttime willen starten en voor mensen die als zzp"er aan de slag willen.

Handboek Parttime ondernemen

Op prettig leesbare wijze maakt u kennis met alle facetten van parttime ondernemen; het ondernemingsplan, financiering, starten en de eigen werkruimte, het concurrentiebeding, netwerken en de fiscus.Met behulp van deze gids bent u in staat om uw eigen praktijk te starten als freelancer of als parttime ondernemer. De informatie in dit boek is gericht op de praktijk.

Alles over financiën, belasting, starten met een uitkering, marketing, pensioenen, het binnenhalen van opdrachten, het concurrentiebeding. Kortom, alles wat met parttime ondernemen of freelancen te maken heeft.

Aan het boek werkten deskundigen mee op juridisch, administratief en bedrijfskundig vlak. Een must voor zelfstandigen, zzp"ers en starters.


De ZZP GIDS / 2011-2012
 
ZZP GIDS / 2011-2012
handboek voor zzp'ers, freelancers en MKBDe meest complete en uitgebreide jaargids voor ZZP"ers, starters, en freelancers. Alles over financien, de nieuwste belastingwetgeving, starten met een uitkering, marketing, pensioenen, het binnenhalen van opdrachten, het concurrentiebeding. Kortom, alles wat met ondernemen als ZZP"er of zzp, freelancen te maken heeft.

De ZZP GIDS / 2011-2012 is betrouwbaar en compleet, precies zoals een naslagwerk moet zijn. Op prettig leesbare wijze leest u over alle facetten van het ondernemerschap; het ondernemingsplan, financiering, starten en de eigen werkruimte, het concurrentiebeding, netwerken en de fiscus. Klik hier voor zzp voordeel, voordelige combinatiepakketten methoge kortingen.

Met behulp van de ZZP GIDS bent u in staat om uw eigen praktijk te starten als freelancer of als ZZP"er. Aan dit boek werkten verschillende deskundigen mee op juridisch, administratief en bedrijfskundig vlak. Een must voor zelfstandigen, ZZP"ers en freelancers!

De Tao Van Het Coachen

Expert Coaches zijn ervan overtuigd dat een autoritaire leider en anders gezegd "de baas  zo goed als uitgestorven is en leren  dat je met tien minuten effectieve coaching al vele uren werk en duizenden euros kunt besparen. Een goede coach kan wonderen oen bij de ontwikkeling en weet mensen te inspireren en te bewegen tot uitmuntende resultaten.

In  De TAO van het coachen leert u hoe ú een goede coach kunt worden en dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn want iedereen heeft bij uitstek leidinggevende vaardigheden in huis, u moet ze alleen nog maar naar boven halen, leren te verbeteren en optimaal in te zetten.

Hoe u een inspirerende top coach word legt de auteur aan de hand van het verhaal van Alex, senior manager bij een internationaal bedrijf, met overzichtelijke theorie en praktische oefeningen haarfijn uit.

Het boek behandeld de zelftest voor coaches , het 4-stappenplan voor het geven van feedback , motivatie-oefeningen, de matrix van deskundigheid en motivatie voor het kiezen van een coachingsstijl.

Max Landsberg is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van executive coaching en professionele ontwikkeling. Van Max Landsberg  De TAO van het coachen zijn al meer dan 200.000 exemplaren in veertien verschillende talen verkocht.
Tags


Ondernemen Freelance Boeken Books  Top 20 bestsellers op een rij,  Het  Praktijkboek maatschappelijk verantwoord ondernemen leert u alles dat een ondernemer moet weten, Verantwoord ondernemen Ondernemen is een spel   Het best verkochte Praktijkboek maatschappelijk verantwoord ondernemen Ondernemen met informatie. Max Landsberg Tao Coaching is de  sleutel tot verbetering van prestaties, je organisatie en jezelf.

GezondheidStan Tube Video Nieuws Alert

s

back to top