maandag 22 november 2010

Freelance NL Vraag en antwoord


Free Lance NL
Freelance NL Marktplaats Gratis registreren


Freelance.Nl is een platform waar opdrachtgevers en opdracht-nemers voor tijdelijke arbeids-opdrachten aan elkaar gekoppeld worden via het marktplaat-sprincipe. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar tijdelijke krachten kunnen een project op de website plaatsen zodat Freelancers hierop kunnen reageren met een aanbod. Freelancers kunnen gezocht en benaderd worden voor hun opdrachten.

Een standaard account is geheel gratis. PRO abonnees betalen € 42,00 per 12 maanden exclusief BTW, plus de bijkomende kosten afhankelijk van de methode van betaling.

U kunt NU een gratis account aanmaken door u te registreren via de onderstaande hyperlink.

FreeLance gratis registreren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top