donderdag 10 februari 2011

Vacature websites


Vacaturesites

NVB

Een vacaturesite is een elektronische versie van de 'papieren' personeelsadvertentie in de krant waarop de werkzoekende vacatures kan zoeken door het invullen van een aantal zoekcriteria (bv: regio, opleidingsniveau, branche etc). Op de meeste vacaturesites kun je een  cv achterlaten. Elke dag gaan  werkgevers in de cv-databases van vacaturesites op zoek naar geschikte kandidaten.


Enkele vacaturesites zijn: 

 

Freelance.nl 

deze blog is de marktplaats van Nederland! Met meer dan 235.000 gebruikers en 17.000 (en groeiend aantal) bezoeken per dag de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden.

Careerjet v Webmasters

Careerjet is een zoekmachine die de massa vacatures wereldwijd samenbrengt in een doorzoekbare database. Hiermee sturen we kandidatenverkeer naar de oorspronkelijke vacatures (van vacaturebanken, uitzendbureaus, bedrijven, enz.) en genereren we inkomsten via een pay-per-click systeem en een veilingsysteem.

Beste Bezoeker,


Wij zijn op dit moment op zoek naar web partners om deel te nemen aan ons Careerjet partner programma.

U voegt een van de volgende opties toe:

JobBox


ZoekBox


RSS feed


API


U kunt alles aanpassen, van de manier waarop de link eruit ziet op uw website tot aan wat voor soort vacatures U weergeeft, naar de interesses van uw bezoekers

Er is geen contractuele verplichting gekoppeld aan ons partner programma: U kunt zich op elk moment in of uitschrijven.

Waar te beginnen:

Maak uw partneraccount aan door op de volgende link te klikken: Careerjet Partners

Dan zal U gevraagd worden om: 1) Uw website te registreren 2)Het toevoegen van Zoekmachines, Jobboxen, text links, banners of andere soort links dat verwijst naar Careerjet op uw website.

U kunt dan gelijk beginnen uw inkomsten en commissie te volgen.

Careerjet InternationalVacaturesites Overzicht


Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top