donderdag 10 februari 2011

Vacature websites


Vacaturesites

NVB

Een vacaturesite is een elektronische versie van de 'papieren' personeelsadvertentie in de krant waarop de werkzoekende vacatures kan zoeken door het invullen van een aantal zoekcriteria (bv: regio, opleidingsniveau, branche etc). Op de meeste vacaturesites kun je een  cv achterlaten. Elke dag gaan  werkgevers in de cv-databases van vacaturesites op zoek naar geschikte kandidaten.


Enkele vacaturesites zijn: 

 

Freelance.nl 

deze blog is de marktplaats van Nederland! Met meer dan 235.000 gebruikers en 17.000 (en groeiend aantal) bezoeken per dag de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden.

Careerjet v Webmasters

Careerjet is een zoekmachine die de massa vacatures wereldwijd samenbrengt in een doorzoekbare database. Hiermee sturen we kandidatenverkeer naar de oorspronkelijke vacatures (van vacaturebanken, uitzendbureaus, bedrijven, enz.) en genereren we inkomsten via een pay-per-click systeem en een veilingsysteem.

Beste Bezoeker,


Wij zijn op dit moment op zoek naar web partners om deel te nemen aan ons Careerjet partner programma.

U voegt een van de volgende opties toe:

JobBox


ZoekBox


RSS feed


API


U kunt alles aanpassen, van de manier waarop de link eruit ziet op uw website tot aan wat voor soort vacatures U weergeeft, naar de interesses van uw bezoekers

Er is geen contractuele verplichting gekoppeld aan ons partner programma: U kunt zich op elk moment in of uitschrijven.

Waar te beginnen:

Maak uw partneraccount aan door op de volgende link te klikken: Careerjet Partners

Dan zal U gevraagd worden om: 1) Uw website te registreren 2)Het toevoegen van Zoekmachines, Jobboxen, text links, banners of andere soort links dat verwijst naar Careerjet op uw website.

U kunt dan gelijk beginnen uw inkomsten en commissie te volgen.

Careerjet InternationalVacaturesites Overzicht


Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top