woensdag 6 juli 2011

On line bloemen bestellen
Online Bloemen Bestellen

Bij 123-Bloemen.nl kunt u snel en voordelig bloemen en boeketten online bestellen. Om dit eenvoudig mogelijk te maken is het bestelproces uitgebreid getest en geoptimaliseerd en zeer prettig voor u als klant.

Als U voor 13.00 uur bloemen bestelt dan kan het boeket nog dezelfde dag geleverd worden in heel Nederland.

Betalen kan via creditcard, Ideal of Paypal.

123-Bloemen.nl werkt vanuit Aalsmeer, het bloemenhart van de wereld en voorziet
altijd in de meest populaire en verse boeketten.

123-Bloemen bezorgd uw boeketten en rozen aan particulieren, bedrijven en ziekenhuizen in elke plaats in Nederland.

Bloemen bestellen

Waarom 123 Bloemen?

  • 100% Tevredenheid
  • Makkelijk bestellen
  • Persoonlijk bezorgd
  • Bezorgd in heel Nederland
  • Veilig online betalen
  • 5 Dagen vaasgarantie

 

123 Bloemen bezorgt uw bloemen in heel Nederland

 

U kunt kiezen uit boeketten, rozen, boeketten, arrangementen of kies op kleur. Klik op volledig assortiment om alle producten te zien of maak een keuze uit ons menu aan de rechterkant. Ook kunt u op kleur selecteren. Alle bestellingen bij 123-Bloemen worden professioneel bezorgd. Bij elke bestelling die wordt geplaatst vóór 13.00 uur, garanderen wij een bezorging op dezelfde dag, behalve zondag. Uiteraard worden de betalingen verwerkt via een beveiligde verbinding.


Boeketten Zomerboeketten Rozen Romantisch Rozenboeketten Arrangementen Veilig en flexibel betalen Registreren niet noodzakelijk Vandaag besteld, morgen geleverd Goede service en garantie Meer dan 4000 producten op vooraad  Lage verzendkosten Scherpe prijzen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top