woensdag 6 juli 2011

Webmasters Publishers AdverteerdersAdverteren doet verkopen.


U heeft een website,  webshop of informatief blog. Aan alles is gedacht. Vormgeving, navigatie, content, databases, alles klopt. U zou alleen nog meer bezoekers en/of kopers op uw site willen hebben. U zou hiervoor wel meer willen adverteren, maar daarbij ook willen afrekenen op resultaat (leads / sales), zonder dat u vooraf moet betalen voor iets waarvan u niet zeker weet wat dit gaat opleveren.

Er zijn tal van mogelijkheden om te adverteren op internet zoals via Google ad words.Tegenwoordig kan elk bedrijf snel en eenvoudig  op basis van No-Cure-No-Pay haar eigen online "performance based" marketing campagne starten middels diverse interessante advertentienetwerken 
  
Mogelijkheden & Doelstellingen
  • snel effectief en voordelig promoten van uw business
  • het genereren van leads
  • het opbouwen van een opt-in e-mail database
  • het genereren van bezoek op uw (nieuwe) site
  • het vergroten van uw brand awareness

Werkwijze Campagnes


Het opzetten van een promotie campagne kan snel en eenvoudig worden gerealiseerd.
Na het plaatsen van de trackingcode, het promotiemateriaal (banners, tekstlinks, etc.) en het instellen van de commissie structuur  kunt u met de campagne "live" gaan waarbij  via een hypermodern e-mail systeem alle aangesloten publishers op de hoogte worden gebracht van uw programma.

U heeft de mogelijkheid om verschillende soorten promotiemateriaal te plaatsen zoals tekstlinks, .gif, .jpg, en .png banners, flash, HTML advertorials etc.

De commissie structuur voor de affiliates( publishers) kunt u geheel zelf bepalen. Deze kan worden opgebouwd uit een vergoeding voor branding (cpm), per afgeleverde bezoeker (klik), en/of per transactie (lead /sale). Voor de lead en/of sale kan een vaste of een variabele vergoeding worden ingesteld. Ook is het mogelijk om met bepaalde affiliates afwijkende vergoedingen af te spreken.


Affiliatie  marketing is voor veel bedrijven en organisaties een belangrijk onderdeel van de totale marketing mix. De markt voor affiliate marketing gropiet in rap tempo,

TradeTracker speelt hierin de leidende rol door haar vooruitstrevende en innovatieve software,de pro-actieve manier van het begeleiden van adverteerders en affiliates en samenwerking met toonaangevende mediabureau’s

Het advertentienetwerk van Tradetracker  is in 2012 uitgegroeid tot het grootste advertentie netwerk van Europa.

De kracht van het advertentienetwerk van Tradetracker ligt in haar vermogen om voor haar klanten snel en meer omzetgroei te realiseren. De aanpak uit zich onder andere in:
  • Een 100% focus op performance based advertising
  • Het pro-actief managen van de relaties met merchants en affiliates
  • De vooruitstrevende sofware die geheel in eigen huis ontwikkeld is
  • De uitgesproken voorkeur van affiliates en merchants voor TradeTracker

Performance based marketing is een snelle, goedkope en effectieve manier om business te promoten, waarbij de advertentie kosten van uw product en/of dienst pas gemaakt worden als er gepresteerd is en doelstellingen behaald zijn.

Voor uw bedrijf betekent dit dat er geen tijd en geld besteed hoeft te worden aan dure marketing campagnes Omdat via deze vorm van marketing de voornaamste kosten pas gemaakt worden als de doelstellingen zijn gehaald, kunt u als adverteerder ongekende resultaten behalen met uw online marketingcampagnes. Met behulp van uitgebreide en duidelijke statistieken kunnen advertentie-campagnes gemonitord en geoptimaliseerd worden waardoor  u als bedrijf een optimaal rendement aan inkomsten behaalt

Start met Adverteren bij TradeTracker!
.

Webmaster Publishers


Webmasters en publishers hebben de mogelijkheid om met hun website inkomsten te genereren door promotie te maken voor de bij TradeTracker aangesloten adverteerders. Deze adverteerders stellen daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials, e.d.) die u als affiliate op uw site(s) en in uw nieuwsbrieven kunt plaatsen.

Afhankelijk van uw website en prestatie kunt u als affiliate per adverteerder een vergoeding krijgen voor het plaatsen van banners (cpm), geleverde bezoekers (klik), transacties (lead/sale), en eventueel zelfs een vaste commissie. Deze vergoeding is per adverteerder verschillend. Dit hangt af van het aantal bezoekers dat uw site heeft en de relevantie van uw doelgroep voor de adverteerder.

Industry leading software


TradeTracker biedt affiliates via haar geavanceerde software realtime inzicht in de plaatsgevonden transacties en verdiensten. Met behulp van uitgebreide en duidelijke statistieken kunnen advertentie-campagnes gemonitord en geoptimaliseerd worden u als affiliate een maximaal rendement aan inkomsten kunt behalen.

Voor meer informatie zie;   Tradetracker affiliatie Programma


Tags

Webmasters Publishers Adverteerders Advertentienetwerken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top