vrijdag 18 november 2011

AEGON IVL een goed inkomen voor lateronline adverteren www.m4n.nl

De AEGON Bank is het vertrouwde adres voor een inkomen voor later

Benieuwd naar uw pensioenrapport? Klik hier.

AEGON Bank is een volledige dochter van AEGON. Als direct verkoopkanaal bemiddelen zij in producten van AEGON. Via de website zijn AEGON producten online af te sluiten, waaronder spaar-, beleggingsproducten en verzekeringen. Voor pensioen- en hypotheekproducten krijgt U telefonisch advies. De focus in de dienstverlening ligt met name op een goed Inkomen Voor Later. (IVL)

Sparen met 3,0 % rente bij 5 jaar vast. Aegon Bank
Tags

AEGON is de aangewezen bank voor het opbouwen van een goed pensioen, sparen met vaste hoge rente,het opbouwen van een goed en zeker inkomen voor later

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top