maandag 27 februari 2012

Gratis app CareerCity persoonlijkheidstest

CareerCity

van Info Pinnacle

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.

Open iTunes om apps te kopen en te downloaden of  download nu iTunes om de gratis app CareerCity van Info Pinnacle te downloaden. 

Omschrijving 

 

CareerCity is dé gratis persoonlijkheidstest van YourFuture.tv. Wat voor type ben jij als het gaat om werk en carrière? Ga je voor beslissingen en resultaat, harmonie of juist veel sociale contacten? Bepaal met 18 korte stellingen jouw eigen persoonlijkheidstype. De uitslag delen met anderen kan heel eenvoudig op LinkedIn, Facebook, Twitter en Hyves. Ook kun je meteen films bekijken van werkgevers die matchen met jouw persoonlijkheid. Doe de test en ontdek welke werkgever bij je past!
!

Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad.Vereist iOS 4.0 of nieuwer.


Aanbevolen RSS Nieuws Feeds

ITunes Store RSS Services

Itunes Store Top gratis apps
Itunes StoreTop 25 muziek

Itunes Store Top 10 gratis apps

Itunes Store Top 10  zojuist toegevoegde nummers

Itunes Store Top 25 nieuwste apps 
Tags

CareerCity gratis persoonlijkheidstest Bepaal met 18 korte stellingen jouw eigen persoonlijkheidstype. De uitslag delen met anderen kan heel eenvoudig op LinkedIn, Facebook, Twitter en Hyves. Ook kun je meteen films bekijken van werkgevers die matchen met jouw persoonlijkheid. Doe de test en ontdek welke werkgever bij je past. Gratis app CareerCity persoonlijkheidstest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top