U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

donderdag 15 maart 2012

Belastingdienst actueel nieuws Privé
Belastingdienst actueel is een informatievoorziening voor ondernemers en belastingconsulenten die gemiddeld één keer per twee weken wordt gepubliceerd op de site van de Belastingdienst. Belastingdienst actueel bevat zakelijke berichten, achtergrondinformatie, artikelen, informatie over en vanuit grote projecten, een kalender en meer.

RSS zorgt voor een signaal ('er is nieuws') wanneer u zich heeft aangemeld voor RSS feeds. Een directe link in die attendering zorgt ervoor dat u niet hoeft te zoeken naar de voor u relevante berichtgeving.

Wat heeft u nodig voor RSS?

Om een RSS-feed te kunnen ontvangen, hebt u een RSS-reader (RSS-lezer) nodig. Deze is geïntegreerd in de browser van uw softwarepakket (onder meer in Internet Explorer versie 7.0), of u kunt een reader gratis downloaden van internet. Met een RSS-reader kunt u in 1 overzicht de RSS-feeds zien van sites die u hebt geselecteerd

Aanmelden?

U hebt een RSS-reader geïntegreerd in uw browser

Dan kunt u klikken op (één van) onderstaande RSS-feeds. De feed wordt dan vanzelf toegevoegd in uw reader. Eventueel moet u daarna op 'aanmelden' of 'abonneren' klikken.


Download een RSS-reader.

Wanneer u het programma hebt geïnstalleerd, kunt u zich aanmelden voor RSS-feeds van de Belastingdienst. Meestal moet u daarvoor de adressen van uw favoriete RSS-feeds toevoegen aan uw RSS-reader.

Links op deze blog

Freelance Markt RSS Nieuws


Tags

Belastingdienst Actueel Nieuws ,Ondernemers Particulieren, Belastingconsulenten Douane Actueel nieuws Serviceberichten. Volg deze pagina en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws van de Belastingdienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top