donderdag 15 maart 2012

Freelance ZZP Nederland Succes

Beste bezoekers,

Hartelijk bedankt!!

Allereerst hartelijk bedankt voor het doorsturen van http://www.freelance.nl/a/stranrams  naar vrienden en kennissen ,zzpers/freelancers, en opdrachtgevers en iedereen die actief is op de tijdelijke arbeidsmarkt.

Per 7 maart 2012, stonden 200 000 mensen ingeschreven en de afgelopen week zijn er weer 435 opdrachtgevers en 173 freelancers bij gekomen.

Freelance.nl vind de perfecte match tussen uw profiel en opdrachten, vaak al binnen een uur. Voor de één precies de professional die nodig is, en voor de ander de juiste klus op het juiste moment.

Elke 5 minuten komt er een inschrijving bij en ook steeds meer freelancers en opdrachtgevers uit de Eurozone vinden elkaar via Freelance.nl,  hetgeen een enorme bijdrage betekent aan de Nederlandse Economie.

A.g.v. de marco economische trend, en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt word in 2012 een nog veel grotere groei( prognose 350 procent) verwacht.

Succes Factoren

Freelance.nl is gratis, en betekent kwaliteit en goede promotie, en je kan snel en eenvoudig upgraden (maar dat is geen must) en dat tegen een bescheiden vergoeding als je ziet wat je er voor krijgt.

Door de enorme groei komen steeds meer opdrachten binnen van (steeds meer) opdrachtgevers uit Nederland en uit de Eurozone. Een opdracht is dan ook snel gevonden.

De opdrachtgevers klappen in hun handen vanwege de snelle bemiddeling naar goed personeel!

ZZP-ers /freelancers vinden goede opdrachten en hoeven geen seconde meer zonder werk te zitten!

Hierbij wil ik iedereen van harte bedanken voor het doorsturen van de link en bijdrage aan
de Nederlandse Economie!

Carpe Diem!

Al we de handen maar ineenslaan kunnen we nog meer freelancers en opdrachtgevers samenbrengen en de motor van de economie lekker op volle op volle toeren laten draaien.

Sweet Inspiration!

Stan Rams

Freelance Markt Nieuws http://freelancemarkt.blogspot.com Freelance Nederland Groeit Explosief . Freelance succes factoren, ZZP-Freelance Gratis Promotie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top