donderdag 15 maart 2012

Freelance ZZP Nederland Succes

Beste bezoekers,

Hartelijk bedankt!!

Allereerst hartelijk bedankt voor het doorsturen van http://www.freelance.nl/a/stranrams  naar vrienden en kennissen ,zzpers/freelancers, en opdrachtgevers en iedereen die actief is op de tijdelijke arbeidsmarkt.

Per 7 maart 2012, stonden 200 000 mensen ingeschreven en de afgelopen week zijn er weer 435 opdrachtgevers en 173 freelancers bij gekomen.

Freelance.nl vind de perfecte match tussen uw profiel en opdrachten, vaak al binnen een uur. Voor de één precies de professional die nodig is, en voor de ander de juiste klus op het juiste moment.

Elke 5 minuten komt er een inschrijving bij en ook steeds meer freelancers en opdrachtgevers uit de Eurozone vinden elkaar via Freelance.nl,  hetgeen een enorme bijdrage betekent aan de Nederlandse Economie.

A.g.v. de marco economische trend, en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt word in 2012 een nog veel grotere groei( prognose 350 procent) verwacht.

Succes Factoren

Freelance.nl is gratis, en betekent kwaliteit en goede promotie, en je kan snel en eenvoudig upgraden (maar dat is geen must) en dat tegen een bescheiden vergoeding als je ziet wat je er voor krijgt.

Door de enorme groei komen steeds meer opdrachten binnen van (steeds meer) opdrachtgevers uit Nederland en uit de Eurozone. Een opdracht is dan ook snel gevonden.

De opdrachtgevers klappen in hun handen vanwege de snelle bemiddeling naar goed personeel!

ZZP-ers /freelancers vinden goede opdrachten en hoeven geen seconde meer zonder werk te zitten!

Hierbij wil ik iedereen van harte bedanken voor het doorsturen van de link en bijdrage aan
de Nederlandse Economie!

Carpe Diem!

Al we de handen maar ineenslaan kunnen we nog meer freelancers en opdrachtgevers samenbrengen en de motor van de economie lekker op volle op volle toeren laten draaien.

Sweet Inspiration!

Stan Rams

Freelance Markt Nieuws http://freelancemarkt.blogspot.com Freelance Nederland Groeit Explosief . Freelance succes factoren, ZZP-Freelance Gratis Promotie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top