woensdag 7 maart 2012

Gratis Apps Nederland - Appgeneration Software

Gratis Apps Nederland - Appgeneration Software

Gratis Apps Nederlandkunstwerk Gratis Apps Nederland
Appgeneration Software
Genre: Diensten

Onze ‘Gratis Apps’-app biedt u de leukste betalende apps voor een beperkte tijd GRATIS aan! Dit soort promoties worden ons natuurlijk niet zomaar in de schoot geworpen: dagelijks hebben wij contact met ontwikkelaars en uitgevers en kunnen wij hen overtuigen hun betalende app(s) voor een korte periode gratis aan te bieden. In ruil hiervoor krijgen zij meer downloads en bijgevolg ook meer bekendheid. Een win-win situatie dus waar u als gebruiker van ‘Gratis Apps’ mee van profiteert. U spaart geld uit door een betalende app te downloaden op het moment waarop ze tijdelijk gratis wordt. Én u hoeft zelf niet meer naar promotie-acties te zoeken want dit doen wij met plezier voor u! Verder kan u ook kijken wat de prijs was voor de actie of erna, om te zien of u een goede korting hebt gekregen.

Wij garanderen u dat wij minstens één betalende app per dag gratis kunnen aanbieden, maar vaak zijn het er meerdere per dag. Ook waken wij over de kwaliteit van de apps (enkel de beste apps worden geselecteerd), zodat u altijd de meest bruikbare en de leukste apps gratis kunt downloaden. Gratis apps zullen ook gepromoot worden, maar enkel als ze goed ontvangen werden en we denken dat onze gebruikers de apps echt leuk zullen vinden.

KENMERKEN:

- De beste kortingen in de Nederlandse App Store.
- U kan de prijs voor en na de promotieactie zien zodat u exact weet hoeveel geld u hebt uitgespaard.
- Er is een spaarknop in de app die aangeeft hoeveel geld u op dat moment hebt uitgespaard.
- De promoties worden gefilterd op basis van het toestel waarmee u werkt (iPhone, iPad, iPod Touch of allemaal).
- Volledige iTunes beschrijving en screenshots van de apps.
- Rechtstreeks gelinkt aan iTunes.
- Deel promoties met vrienden via e-mail, sms, iMessage of Facebook.

OPMERKING:

Soms kan het gebeuren dat ontwikkelaars hun prijzen veranderen en het kan enkele uren duren vooraleer onze app dit opmerkt. Daarom adviseren wij u om steeds de prijs te controleren alvorens de app te downloaden in de App Store.

Om items te downloaden,installeer gratis iTunes, als u deze nog niet heeft geinstalleerd.

To download items, if not installed yet,  install iTunes for free.

Free Download


About

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.Via onze apps zoekwidget kunt snel de nieuwste apps en itunes, boeken, series, albums, top lijsten en alle gratis downloads vinden.

iTunes is the world's easiest way to organize your digital media collection.Via our search widgets you can can quickly find the latest apps and itunes free downloads. Apple's application store offers paid and free apps for iPhone, iPhone and iPod Touch. In total there are more than 6000.000 different apps in the App Store.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top