dinsdag 6 maart 2012

Job Mac Apps


***

online adverteren www.m4n.nl


***

Dankzij de Mac App Store zet je makkelijker dan ooit nieuwe software op je Mac. Geen gedoe meer met dozen of cd's en geen tijdrovende installaties. Je klikt gewoon op de downloadknop en je nieuwe app wordt op je Mac geïnstalleerd. De Mac App Store is nu als software-update beschikbaar voor elke Mac met Mac OS X Snow Leopard.

Job Mac Apps

De Mac App Store is de eenvoudigste manier om apps voor uw Mac te downloaden
Om Mac Apps te downloaden heeft u een Mac met Mac OS X 10.6.6 of nieuwer nodig.
Lees meer

In order to download You need a Mac with Mac OS X 10.6.6 or higher
Reed more

Top Job Mac Apps

Naam Ontwikkelaar Categorie Uitgegeven/Bijgewerkt
On The JobStunt SoftwareBusiness12/10/10
Beyond.comBEYOND.COM INCBusiness06/03/11
JobTimerinvers Software, Inh. Ulf DunkelProductivity03/04/11
StopWatch PlusThe DesignSoft CompanyBusiness01/27/11
ResumeSoftKingsProductivity01/10/12
DoItNow -Simple task managementEssence ComputingProductivity03/27/11
Apps Zoeken Widget.Apps Search Widget
TagsJob Mac apps, Mac apps for bussiness.
Om items te downloaden,installeer gratis iTunes, als u deze nog niet heeft geinstalleerd.
To download items, if not installed yet,  install iTunes for free.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top