zaterdag 31 maart 2012

Targetmedia Betaal IVR SMS diensten




.










Met welke betaalwijze wilt u uw klanten laten afrekenen op uw website,
Mobile Content Billing, iDEAL, 0900 nummer, Premium, SMS of Wallie ?



Betaal, IVR & SMS Diensten 


TargetMedia is de toonaangevende speler op het gebied van Betaal, IVR & SMS diensten

Gecertificeerd door Currence / DNB De Nederlandsche Bank Sinds 1995 meer dan 100 Miljoen betaaltransacties afgehandeld Bankgelden worden via Stichting constructie gezekerd voor klanten


Online Betaalsysteem voor het (Mobiele) Internet

Met ons betaalsysteem kunt u snel en effectief met uw klanten afrekenen. Zowel via het Internet als het mobiele internet. O.a. Webshops, 09xx(IVR), Premium SMS, iDEAL, MR Cash, Mobile Internet Wap Billing etc.

Premium) SMS dienst aanbieden

Met ons SMS systeem maakt u in een handomdraai uw eigen SMS diensten,premium diensten voor betaalde SMS diensten of gratis SMS diensten als informatiemedium.

IVR Diensten via de telefoon

TargetMedia beschikt over haar eigen IVR systemen. Met dit systeem kunt u uw eigen telefoondiensten aanbieden. o.a. Doorverbindlijnen, Servicelijnen, Informatielijnen etc.

TargetMedia Directebanking

DIRECTebanking is eenvoudig en veilig als betaalwijze in het buitenland voor uw internetwinkel of website.


Bedragen zijn niet storneerbaar, u bent dus direct zeker van uw geld! 

Betalen gaat eenvoudig via internetbankieren.


Waarom iDEAL via TargetPay?


  • U regelt eenvoudig online uw iDEAL betaalmogelijkheid. U hoeft dus niet naar uw bank, er is geen contract nodig en u zit nergens aan vast!
  • Er gelden geen start- of maandkosten
  • Bovendien betaalt u minder dan wanneer u het rechtstreeks via uw bank regelt. Als collectief kan TargetPay namelijk goedkoper inkopen bij de bank en dat voordeel berekenen we aan u door.
  • Inbouwen van iDEAL is zeer eenvoudig, er zijn zelfs diverse kant-en-klaar plugins beschikbaar voor webwinkel pakketten zodat u zonder programmeren direct van start kunt.



Naast iDEAL voor Nederland en Bancontact/Mister Cash in België biedt TargetMedia een vergelijkbare betaaloplossing voor de Engelse, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt.


Belangrijkste kenmerken:

TargetMedia is Opta geregistreerd
Geen aansluit- of maandkosten
Lage transactiekosten
Gratis wekelijkse uitbetaling
Veilig en vertrouwd 29 toegewijde medewerkers die u graag ter woord staan
TargetPay is gecertificeerd als (Collecting) Payment Service Provider door Currence voor iDEAL.
TargetPay maakt gebruik van de laatste beveiligingstechnieken.

Bovendien zijn uw betalingen altijd gezekerd via een Stichting Derdengelden, zoals ook gebruikelijk bij bijvoorbeeld uw notaris.
 
tip: Meer betaalmogelijkheden op uw website of webwinkel vergroten uw omzet aanzienlijk.
Gebruik tevens de schitterende mogelijkheden van PayPal,en bied uw klanten het comfort
van veilig en vertrouwd betalen, sms betalingen, donaties, cadeaubonnen en nog veel meer in 
vrijwel alle landen van de wereld met PayPal.

Open gratis een rekening en ga binnen enkele minuten aan de slag.
Geen extra software of hardware nodig

Met meer dan 230 miljoen rekeningen in 190 landen en regio's, is PayPal een snelle, betaalbare en gemakkelijke online betaalservice voor grote en kleine bedrijven.

Meld u aan voor PayPal en u kunt direct betalingen via creditcard ontvangen.
De voordelen van een PayPal-rekening

De PayPal zakelijke rekening heeft de volgende functies:
  • Lage kosten. Geen opstartkosten of maandelijkse kosten, geen annuleringskosten en geen minimumbetalingen. Lagere transactiekosten dan andere zakelijke rekeningen.
  • Snelle instelling. Open een rekening en ga binnen enkele minuten aan de slag. Geen extra software of hardware nodig
  • Beveiliging. PayPal is toonaangevend op het gebied van fraudepreventie en risicobeheersing en heeft 60% tot70% lagere verliespercentages als gevolg van fraude dan andere zakelijke rekeningen
  • Netwerk van kopers. Een op de drie online kopers in de VS heeft een PayPal-rekening en elke dag melden zich over de hele wereld meer dan 58.000 nieuwe gebruikers bij PayPal aan.

***************************************************************************

Tags

TargetMedia is de toonaangevende speler op het gebied van Betaal, IVR & SMS diensten, hét online betaalsysteem voor websites en mobiele sites, waarmee u uw klanten en bezoekers onder meer kan laten betalen voor toegang tot uw site, het downloaden van bestanden tegen betaling of als kassa voor uw webwinkel.Tip gebruik zeker ook  Pay Pal, Met meer dan 230 miljoen rekeningen in 190 landen en regio's, is PayPal een snelle, betaalbare en gemakkelijke online betaalservice voor grote en kleine bedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.



U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termen



freelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt Groeit



Schrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.



back to top