U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

zaterdag 7 april 2012

Affiliate Marketing voor ondernemers
  https://www.dokteronline.com/affiliate/signup/6ac4d6fc/1/

Klik hier  om u gratis als affiliate aan te melden bij Docteronline

Adverteren bij TradeTracker?


U heeft een webshop of website?. Aan alles is gedacht. Vormgeving, navigatie, content, databases, alles klopt. U zou alleen nog meer bezoekers en/of kopers op uw site willen hebben. U zou hiervoor wel meer willen adverteren, maar daarbij ook willen afrekenen op resultaat (leads / sales), zonder dat u vooraf moet betalen voor iets waarvan u niet zeker weet wat dit gaat opleveren.

TradeTracker maakt dit voor u mogelijk via de tracking-software van TradeTracker en het aangesloten netwerk van affiliates. Door een licentie op onze software te nemen kunt u gebruik maken van ons netwerk, en krijgt u er als het ware een "virtual sales force" bij.

Uw online campagne kan via TradeTracker snel en eenvoudig worden opgezet, en kan met verschillende soorten (dynamisch) promotie- materiaal ondersteund worden. Ook de commissie structuur, welke affiliates uw campagne mogen promoten, en welke transacties goedgekeurd worden bepaalt u zelf. Zo behoud u alle controle over uw campagne.

Performance Based Marketing

Performance Based Marketing is een marketing-techniek, waarbij de kosten van het vermarkten van uw product en/of dienst pas gemaakt worden als er gepresteerd is en doelstellingen behaald zijn.

Voor uw bedrijf betekent dit dat er geen tijd en geld besteed hoeft te worden aan dure marketing campagnes, waarmee u ook consumenten bereikt die via banners, tekstlinks en ander promotie materiaal wel uw webshop of website bezoeken, maar toch niet in uw producten of diensten geïnteresseerd zijn.

No-Cure-No-Pay

In combinatie met de kracht van het internet is performance based marketing een snelle, goedkope en effectieve manier om business te promoten. De kosten die gemaakt worden zitten voornamelijk in de aangeboden commissie die de affiliates ontvangen.

Deze commissie kan worden opgebouwd uit een cpc (cost per click), cpl (cost per lead) ,(cost per sale), cpm (cost per mille) en/of een vaste vergoeding, die pas na het behalen van de afgesproken prestatie betaald hoeft te worden.

Omdat via deze vorm van marketing de voornaamste kosten pas gemaakt worden als de doelstellingen zijn gehaald, kunt u als adverteerder ongekende resultaten behalen met uw online marketingcampagnes.
Virtual sales force

TradeTracker beschikt over een netwerk van aangesloten kwaliteit publishers (affiliates), die in ruil voor de door u aangeboden commissie uw site promoten.

Adverteren bij TradeTracker?


U hoeft niet meer zelf op zoek te gaan naar geschikte websites, want eenmaal aangesloten bij TradeTracker zullen de affiliates zich zelf bij u aanmelden en zult u met weinig moeite heel snel een "virtual sales force" opbouwen en meer winst behalen.

U blijft echter alle controle houden, want u bepaalt zelf welke affiliates u wilt toelaten en welke transacties goedgekeurd worden.
Software licentie

TradeTracker biedt U realtime inzicht in de plaatsgevonden transacties en verdiensten. Met behulp van uitgebreide en duidelijke statistieken kunnen advertentie-campagnes gemonitord en geoptimaliseerd worden zodat u als merchant een optimaal rendement aan inkomsten behaalt.De benodigde software wordt via SaaS (Software as a Service) in licentie aangeboden. U hoeft dus zelf niet te investeren in dure software, en het onderhoud wordt volledig verzorgt. Dit heeft ook als voordeel dat u altijd de beschikking heeft over de beste sofware

Werkwijze

Snel en eenvoudig

Het opzetten van U campagne via TradeTracker kan zeer snel en eenvoudig worden gerealiseerd. In de meeste gevallen kunt u binnen enkele werkdagen na het aanmelden al van start gaan met uw online marketing campagne.

Na het plaatsen van de trackingcode, het promotiemateriaal (banners, tekstlinks, etc.) en het instellen van de commissie structuur voor de affiliates, kunt u met de campagne "live" gaan. Via het e-mail systeem van TradeTracker zullen de aangesloten affiliates vervolgens op de hoogte worden gebracht van uw programma.

Promotiemateriaal

U heeft de mogelijkheid om verschillende soorten promotiemateriaal te plaatsen. TradeTracker biedt ondersteuning voor tekstlinks, .gif, .jpg, en .png banners, flash, HTML advertorials en pop-up en pop-under advertenties.

Commissie structuur

De commissie structuur voor de affiliates kunt u geheel zelf bepalen. Deze kan worden opgebouwd uit een vergoeding voor branding (cpm), per afgeleverde bezoeker (klik), en/of per transactie (lead /sale). Voor de lead en/of sale kan een vaste of een variabele vergoeding worden ingesteld. Ook is het mogelijk om met bepaalde affiliates afwijkende vergoedingen af te spreken.
Mogelijkheden & Doelstellingen

Er zijn diverse manieren waarop u TradeTracker zou kunnen inzetten. Afhankelijk van uw doelstellingen kunt u TradeTracker onder andere gebruiken voor:

het promoten en verkopen van producten en/of diensten
het genereren van leads
het opbouwen van een opt-in e-mail database
het genereren van bezoek op uw (nieuwe) site
het vergroten van uw brand awareness

Als ook u het maximale aan inkomsten en rendement uit uw advertentie campagne(s) wilt halen, wacht dan niet langer om adverteerder via TradeTracker te worden.

Adverteren bij TradeTracker? klik hier!

Voor Publishers

Geld verdienen met affiliatemarketing werkt uitstekend !

Publihers Webmasters?

Promoot het affiliate programma van TradeTracker en verdien een extra inkomen dankzij het 2nd Tier programma!

Dit betekent dat wanneer u een nieuwe affiliate aanbrengt, deze affiliate hiermee een zogenaamd sub-affilite is geworden van u. Door een succesvolle lead of sale bij uw sub-affiliates, ontvangt u automatisch een vergoeding. Uiteraard ontvangt elke sub-affiliate zijn/haar volledige commissie.

Het enige wat u hoeft te doen om van het 2nd Tier programma gebruik te maken is het reclame materiaal van TradeTracker op uw blog of website te plaatsen. Elke nieuwe affiliate die zich via uw site aanmeldt, word dan een sub-affiliate van U.

Voordelen

De voordelen die TradeTracker u als affiliate biedt:

Gratis deelname
Direct toegang tot adverteerders
Optimalisatie van uw advertentieruimte
Overzichtelijke en uitgebreide statistieken en rapportages
Tijdige en betrouwbare betalingen
De meest geavanceerde tracking software
Eenvoudige implementatieMeld U gelijk aan en begin met geld te verdienen via TradetrackerWerken bij TradeTracker ?Door de enorme groei die TradeTracker momenteel ondergaat zijn er diverse vacatures bijgekomen die per direct ingevuld kunnen worden door e-commerce professionals die zich kunnen herkennen in de door TradeTracker geformuleerde core-competenties ondernemerschap, zelfstandigheid, loyaliteit, klant- en resultaatgerichtheid, en die geen "9 tot 5" mentaliteit hebben.

TradeTracker biedt u:
  • Zeer uitdagende en gevarieerde functies in een frisse en ondernemende werkomgeving waarin doelgericht, hard, en met veel ambitie en enthousiasme gewerkt wordt.
  • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder (indien toepasselijk) een aantrekkelijke bonusregeling.
  • Enthousiaste, ambitieuze, gedreven en kundige collega's.
  • Een zeer dynamische werkomgeving en een comfortabele werkplek.
Sollicitaties kunnen uitsluitend per e-mail verstuurd worden aan Personeel en Organisatie


TradeTracker Nederland Nieuws.


De basis van Affiliate Marketing door TradeTracker op de Hogeschool van Amsterdam‏Beste Bezoeker, Ondernemer

Een introductie in Affiliate Marketing op de Hogeschool van Amsterdam voor de opleiding Marketing, Media & Publishing. U wilt de basiskennis van affiliate marketing onder de knie krijgen? Tijdens deze lezing zullen zaken als productfeeds, waar banners te plaatsen op uw site en andere basics behandeld worden. Niet alleen dit zal aan de orde komen, maar ook gewoon hoe affiliate marketing in de technologie werkt. Wat wordt er gemeten, hoe en wat zijn de verdienmodellen?

Bent u net begonnen in online marketing of u heeft sinds kort een affiliate site? Er zijn ook nog een aantal plaatsen voor u tussen de studenten beschikbaar. Aarzel derhalve niet bij belangstelling, u bent van harte welkom!

Datum: 10 april van 16.00 uur tot 17.30 uur.


Tags


TradeTracker is Nederland's meest innovatieve en snelst groeiende aanbieder van online marketing en advertising diensten en producten en biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden dmv een optimale performance based advertising, met gebruikmaking van de nieuwste software van het grootste en meest succesvolle advertentie platform van Europa.

TradeTracker helpt U meer omzetgroei te realiseren door haar passie voor affiliate marketing en de unieke benadering van de markt die zich heeft bewezen door de 100% focus op performance based advertising, pro-actief managen van de relaties met merchants en affiliates, de vooruitstrevende sofware die geheel in eigen huis ontwikkeld is en een uitgesproken voorkeur van affiliates en merchants voor Tradetracker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top