zondag 22 april 2012

BlackBerry aanbiedingen










BlackBerry Bold 9900 - Zwart
BlackBerry Bold 9900

Of je nu een e-mail schrijft of data wilt bekijken - de BlackBerry Bold 9900 geeft je de controle, keer op keer. Van de responsiviteit van het BlackBerry QWERTY-toetsenbord tot de snelheid van het touchscreen; communicatie en interactie met informatie verloopt als nooit tevoren. Dankzij een 1.2 GHz processor en 8GB aan uitbreidbaar geheugen is de BlackBerry Bold 9900 smartphone hét voorbeeld van prestatie. Hij is voorzien van de laatste Wi-Fi technologie zodat je snel naar Wi-Fi hotspots kunt gaan wanneer dat nodig is. Dankzij een HD-videocamera kun je buitengewone momenten vastleggen in de fijnste details.

Getroomlijnd, chique, en vol met de beste applicaties; de BlackBerry Bold 9900 smartphone is de dunste, meest gestroomlijnde BlackBerry smartphone tot nu toe. Gemaakt uit geborsteld roestvrij staal van hoge kwaliteit, welgevormd met verfijnde toetsen; pracht gekoppeld aan kracht.

Liquid Graphics

Raak het touchscreen van je smartphone aan als nooit te voren, vegen, knijpen en zoomen op het Liquid Graphics-scherm. Samen met een 1.2 GHz processor en een 24-bit high-res display, levert Liquid Graphics vloeiende animaties en snelle responstijden.

Neem het leven op in HD

Inspirerende, speciale en grappige momenten gebeuren wanneer jij het het minst verwacht. Neem het allemaal op met de 720p video-opname-functue. De 5 megapixel camera staat garant voor scherpe video's. En uiteraard kan je ook foto's schieten.

Werkt zoals jij werkt

Je bent een geboren multitasker en je BlackBerry-smartphone is dat ook. Wat je ook aan het doen bent, al je berichten, updates en notificaties blijven doorkomen. Wissel gemakkelijk tussen de verschillende dingen die je aan het doen bent.

Indrukwekkende prestatie, bliksemsnel browsen

Het BlackBerry 7 besturingssysteem is beter dan óóit. Geniet van een vlotte touchscreen-bediening - soepel swipen, zoomen en scrollen door apps en websites op de BlackBerry Bold 9900. Het nieuwe besturingssysteem komt met BlackBerry Maps, zodat je direct toegang hebt tot lokale services zoals bezienswaardigheden en openbare diensten in je regio. Met NFC (Near Field Communications) kun je bovendien reisbiljetten betalen, waardebonnen innen of zelfs veilig verbinding maken met je kantoor - gewoon via het touchscreen van je BlackBerry Bold 9900 smartphone.

Kenmerken:

  • 2.8 inch VGA-display met 640 x 480 resolutie
  • QC 8655 1.2GHz processor
  • 5 megapixel camera met 720p video-opnamemogelijkheid
  • 768MB RAM, 8 GB eMMC ROM
  • Wifi N-functionaliteit



BlackBerry Curve 8520 - Zwart - Hi prepaid telefoon
BlackBerry Curve 8520 .

De BlackBerry Curve 8520-smartphone past precies in je hand. Met het volledige QWERTY-toetsenbord kun je eenvoudig en comfortabel berichten typen en versturen. Het heldere scherm geeft meer dan 65.000 kleuren weer en is een genot om naar te kijken. Maak foto's of video's en upload de opnamen naar toepassingen om foto's te delen zoals Flickr Uploader, of naar sites voor sociale netwerken zoals Facebook en MySpace. Verstuur opnamen naar vrienden via MMS-berichten, BlackBerry Messenger of andere toepassingen voor instant messaging.

Nu met 20 euro retour

Koop tussen 1 November 2011 en 31 mei 2012 bij bol.com een BlackBerry Curve 8520 prepaidtelefoon en krijg 20 euro via BlackBerry retour.  Na registratie ontvang je per e-mail een bevestiging. Stuur voor 16 juni 2012 de bevestiging en de kassabon op naar het aangegeven adres en ontvang de 20 euro op je rekening. Deze actie is mogelijk niet geldig bij een aankoop via een plaza partner.

Dé complete pda

Met de BlackBerry Curve 8520 kun je draadloos e-mailen, afspraken maken en bijhouden in de agenda, browsen op het internet, praten met vrienden en collega's via instant messaging en nog meer. Uiteraard zijn traditionele functies zoals SMS en MMS ook aanwezig op de BlackBerry Curve 8520.

Mediaspeler

De BlackBerry Curve 8520 is tevens een volwaardige mediaspeler. Speel video- en muziekbestanden af met levensechte kleuren en perfect geluid. Met de gebruiksvriendelijke software kun je gemakkelijk albums beheren en nummers afspelen en nieuws- of sportclips bekijken terwijl je in de trein zit.

Kenmerken:

  • 2,6 inch display
  • 2.0 Megapixel camera
  • Standby-tijd van 408 uur
  • Bluetooth en Wi-Fi
  • E-mail en organizer
  • Besturingsysteem BlackBerry OS 5
  • Nederlandse QWERTY-toetsenbordindeling


BlackBerry Curve 9360 - Zwart
BlackBerry Curve 9360

In contact blijven met vrienden en familie heeft er nog nooit eerder zo goed uit gezien. De BlackBerry Curve 9360 ziet er fantastisch uit en presteert nog veel beter. Blijf met 3G of Wifi online verbonden en deel elk aspect van je leven in real time - waar je ook bent. Het is de stijlvolle BlackBerry-smartphone voor mensen die uit zijn op plezier.

Communicatie met klasse

De BlackBerry 9360 is gestroomlijnd, licht in gewicht en een must-have voor iemand met een sociaal actief leven. Dankzij beveiligde messaging-diensten, gebruikersgemak en de nauwkeurigheid van ons iconisch QWERTY-toetsenbord hoef je nooit contact te verliezen met vrienden en familie.

Oh zo sociaal

Ontvang berichten van social apps in real time - zelfs wanneer je niet ingelogd bent. Blijf in nauw contact met je dierbaren dankzij BBM en hou je vrienden op de hoogte via Facebook chat. Gebruik one-click social messaging om afbeeldingen, lijsten en feestdata te delen en voeg alles samen in één enkele agenda, zodat je nooit iets hoeft te missen.

Blijf verbonden

Haal zoveel mogelijk uit je omgeving dankzij Near Field Communication (NFC). Gebruik je smartphone met een ander NFC-ingeschakeld toestel voor allerlei handige zaken, zoals het uitprinten van een document tot het betalen van een snelle lunch. En in je vrije tijd? Blader door de BlackBerry Music Store en koop enkele nummers.

Indrukwekkende prestatie, bliksemsnel browsen

Het BlackBerry 7 besturingssysteem is beter dan óóit. Geniet van een vlotte touchscreen-bediening - soepel swipen, zoomen en scrollen door apps en websites op de BlackBerry Curve 9360. Het nieuwe besturingssysteem komt met BlackBerry Maps, zodat je direct toegang hebt tot lokale services zoals bezienswaardigheden en openbare diensten in je regio. Met NFC (Near Field Communications) kun je bovendien reisbiljetten betalen, waardebonnen innen of zelfs veilig verbinding maken met je kantoor - gewoon via het touchscreen van je BlackBerry Curve 9360 smartphone.

Kenmerken van de BlackBerry Curve 9360:

  • HVGA+ display van 2,44 inch met een resolutie van 480x360 met 246 ppi
  • 5 megapixel camera met 720p video-opnamemogelijkheid
  • 512MB RAM, 32 GB micro-SD-kaart-ondersteuning
  • Wifi N-functionaliteit




De tablet is op een paar belangrijke punten merkbaar verbeterd, om jou als gebruiker maximaal te kunnen bedienen. Niets kan je meer stoppen omdat de PlayBook je de resultaten biedt waar je om hebt gevraagd. Je zoekt overzicht, contact, snelheid, fun, en je krijgt nog veel meer met de BlackBerry PlayBook!

Vernieuwde besturingssoftware

Haal het meeste uit ieder moment met BlackBerry PlayBook OS 2.0. Dit vernieuwde besturingssysteem van BlackBerry heeft betere berichtenuitwisseling doordat je alles eenvoudig op een plek kan beheren. Ook biedt OS 2.0 krachtig werkgereedschap en verbazingwekkende applicaties om te ontdekken zoals Documents To Go zodat je altijd alle je belangrijke documenten op zak hebt, en Print To Go om je documenten overal draadloos te kunnen afdrukken. Breng je zakelijk- en priveleven bij elkaar met OS 2.0.

Sneller dan snel, en nóg sneller

De BlackBerry PlayBook heeft een ongelooflijk vermogen. Met de 1 GHz dual-core processor open je applicaties razendsnel en kan je meerdere taken met gemak tegelijkertijd uitvoeren. Het fantastische 7 inch lcd-display reageert supersnel zodat jouw gebruikservaring optimaal zal zijn. Veeg met je vinger van de rand van de Playbook over het scherm naar boven en je geïnstalleerde applicaties komen tevoorschijn. Slide door je vakantiefoto's, zoom in, zoom uit, enkel met de toppen van je vingers.

Haarscherpe, vernuftige camera

Video's opnemen, foto's maken of videovergaderingen houden: met de dubbele 1080p camera's van de BlackBerry PlayBook kan je beelden vastleggen als nooit tevoren. De 5 megapixel-camera aan de achterkant van de Playbook geeft je verbluffende resultaten, zo uit het leven gegrepen. Aan de voorkant is een 3 megapixel-camera gemonteerd, zodat je in scherp detail met elkaar kan videobellen.

BlackBerry Bridge

De BlackBerry PlayBook is een ongeëvenaarde tablet met Wi-Fi-verbinding. Via de Bluetooth-technologie kan je BlackBerry PlayBook echter ook in real-time worden verbonden met een BlackBerry-smartphone. Verbind de tablet met een BlackBerry-smartphone en open jouw Postvak IN op zowel de BlackBerry-smartphone als op de BlackBook om direct toegang te krijgen tot je belangrijke mail. Nieuwe berichten die je op het ene apparaat opent, worden direct op het andere getoond. Ideaal!

Je favoriete apps en duizenden anderen

Het is een gamesconsole, een eReader, een muzieksysteem en fotoalbum, je persoonlijke organiser en middelpunt van je sociale contacten. Met duizenden nog te ontdekken apps, games en thema's, haal jij uit je BlackBerry PlayBook wat voor jouw belangrijk is.

Kenmerken:

  • BlackBerry OS 2.0 besturingssysteem boordevol slimme functies
  • 1 GHz dual-core processor
  • 7-inch lcd-scherm
  • 1024 x 600 capacitief aanraakscherm
  • 64 GB gebruikersgeheugen
  • 5 MP fotocamera (1080p videoopnamen)
  • 3 MP frontcamera
  • Micro-usb en Micro-HDMI-poorten


Ringtunes Top 200 Internet  Ringtones Funsounds Graphics Games Top Realtones
Nieuwe Realtones  Download Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego  Michel Telo
Ai Se Eu Te Pego Play Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego! Sandro Silva and Quintino - Epic!
Download Gers Pardoel - Ik Neem Je Mee  Gers Pardoel Ik Neem Je Mee Play Gers Pardoel - Ik Neem Je Mee!Adele - Make You feel my love ve!




KPN Acties




Blackberry Nieuws








[PDF] 

BlackBerry News app - 1.2 - Gebruikershandleiding

docs.blackberry.com/.../BlackBerry_News_app--1931426-01030950...

Tags


BlackBerry aanbiedingen Gloednieuwe BlackBerry® - Alles wat je nodig hebt. Op deze pagina staan alle Blackberry Toestellen, De eerste smartphone ter wereld met BlackBerry's legendarische QWERTY-toetsenbord en een volledig touchscreen: de Blackberry torch 9800. BlackBerry smartphones, Bekijk de smartphones Torch, Pearl, Curve, Storm en de Bold. Pingen tussen verschillende BlackBerry toestellen waarmee je tekstberichten, foto's, filmpjes of gesproken boodschappen, De koppeling tussen uw BlackBerry-apparaat, e-mailsysteem en andere toepassingen beheren? Of je nu een e-mail schrijft of data wilt bekijken - de BlackBerry Bold 9900 geeft je de controle, keer op keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top