vrijdag 6 april 2012

Sony store online outletSony store online is een afdeling van Sony Europe Limited, een bedrijf geregistreerd in Engeland en Wales met registratienummer 2422874. Het wettelijke kantoor bevindt zich op The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, United Kingdom. Lokaal adres: Da Vincilaan 7 - D1, 1935 Zaventem, België. BTW nummer: BE0452161045. Citibank rekeningnummer: 12652730 (IBAN: GB63CITI18500812652730, BIC: CITIGB2L.


Sony store online is de directe verkoopafdeling van Sony Corporation en in 1999 in Europa ontstaan als "VAIO Direct", voor de verkoop van notebooks en accessoires. In 2000 is de naam veranderd in "Sony Style". Met deze nieuwe naam wordt het gehele assortiment weergegeven.

Tegenwoordig zijn wij een multimiljoenenbedrijf dat zich uitstrekt over 17 landen in Europa met een internationaal managementteam en logistieke operaties in België, Frankrijk en Nederland.

We hebben in totaal voor ruim 2,5 miljoen euro aan producten op voorraad, klaar om te verzenden. En mocht dat nodig zijn, dan kunnen wij in grote stedelijke gebieden pakketten in de meeste gevallen de volgende dag bezorgen.

Sony voor studenten en docenten

Als geregistreerde student of docent, hebt u recht op speciale kortingen op de nieuwste technologie van Sony.
Onze producten, van laptops tot camera's en hoofdtelefoons, zijn ontwikkeld om u te helpen slimmer te werken en langer te genieten van uw hobby. Maar dat is nog maar het begin. U profiteert van nog meer fantastische voordelen wanneer u online bij Sony koopt, inclusief:

  • tot 10% onderwijskorting
  • Exclusieve upgrades en configuratieopties
  • Kosteloze verzending .
 

Winkelen bij Sony store online is veilig, snel en eenvoudig. U kunt 24 uur per dag onlinewinkelen of van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur per telefoon uw bestelling plaatsen.Tags

Sony Style is de officiële online shop van Sony Nederland sinds 1999. Sony Style Nederland is onderdeel van Sony Style Europa welke actief is in 17 landen binnen Europa. Dit jaar viert Sony Style haar 10 jarig bestaan. Grootste Sony assortiment met meer dan 2,000 producten beschikbaar, heeft Sony Style een grotere keus van Sony producten dan welke winkel ook en het assortiment wordt nog elke dag uitgebreid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top