U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

vrijdag 18 mei 2012

Glossybox cadeauboxGLOSSYBOX.nl, cosmetica, beautybox, beauty, beauty producten, beauty tips


Glossybox
 
Jouw beautybox met de nieuwste cosmetica-producten, beauty trends en luxe producten

Bent u ook altijd op zoek naar de nieuwste make-up trends en producten? De beste mascara, de lekkerste parfum of een goede verzorgende crème? De perfecte foundation, of de optimale kleur oogschaduw om uw oogkleur te accentueren?

Glossybox laat u producten uittesten voordat u ze koopt. Elke maand sturen wij u een luxueuze beautybox met daarin 5 samples van cosmetica-producten om thuis uit te proberen. Maak uw persoonlijke Beauty profiel aan op de site en wij zullen op basis daarvan proberen de producten aan uw wensen en smaak aan te passen. Of het nu gaat om de snelst drogende nagellak, de makkelijkst op te brengen foundation, huidverzorgingsproducten, of non-smudge lippenstift.

U krijgt iedere maand een mooie cadeaubox met de leukste proefmonsters van nieuwe cosmetica. Verzorg uw huid en haar met de beste producten van niche merken en raak bekend met de nieuwste trends op het gebied van make-up. Miskopen zullen tot het verleden behoren want met Glossybox krijgt u een onnavolgbare productervaring voordat u tot aankoop overgaat.

.


GLOSSYBOX ontdekken

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontdek nieuwe niche-merken. Elke maand stuurt GLOSSYBOX u een combinatie van 5 beauty miniaturen in een prachtige box. U kunt zich abonneren voor slechts EUR 12,50 per maand en producten van top cosmeticamerken ontdekken (maandelijks opzegbaar).

Glossy Glam Ruilen ?

Glossybox & TrulyYours Glam die je over hebt kun je snel en gemakkelijk ruilen op Glamour Switch Facebook. https://www.facebook.com/groups/GlamourSwitch

GlamourSwitch Ruilmarkt Twitter: https://twitter.com/GlamourSwitch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top