vrijdag 18 mei 2012

Glossybox cadeauboxGLOSSYBOX.nl, cosmetica, beautybox, beauty, beauty producten, beauty tips


Glossybox
 
Jouw beautybox met de nieuwste cosmetica-producten, beauty trends en luxe producten

Bent u ook altijd op zoek naar de nieuwste make-up trends en producten? De beste mascara, de lekkerste parfum of een goede verzorgende crème? De perfecte foundation, of de optimale kleur oogschaduw om uw oogkleur te accentueren?

Glossybox laat u producten uittesten voordat u ze koopt. Elke maand sturen wij u een luxueuze beautybox met daarin 5 samples van cosmetica-producten om thuis uit te proberen. Maak uw persoonlijke Beauty profiel aan op de site en wij zullen op basis daarvan proberen de producten aan uw wensen en smaak aan te passen. Of het nu gaat om de snelst drogende nagellak, de makkelijkst op te brengen foundation, huidverzorgingsproducten, of non-smudge lippenstift.

U krijgt iedere maand een mooie cadeaubox met de leukste proefmonsters van nieuwe cosmetica. Verzorg uw huid en haar met de beste producten van niche merken en raak bekend met de nieuwste trends op het gebied van make-up. Miskopen zullen tot het verleden behoren want met Glossybox krijgt u een onnavolgbare productervaring voordat u tot aankoop overgaat.

.


GLOSSYBOX ontdekken

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontdek nieuwe niche-merken. Elke maand stuurt GLOSSYBOX u een combinatie van 5 beauty miniaturen in een prachtige box. U kunt zich abonneren voor slechts EUR 12,50 per maand en producten van top cosmeticamerken ontdekken (maandelijks opzegbaar).

Glossy Glam Ruilen ?

Glossybox & TrulyYours Glam die je over hebt kun je snel en gemakkelijk ruilen op Glamour Switch Facebook. https://www.facebook.com/groups/GlamourSwitch

GlamourSwitch Ruilmarkt Twitter: https://twitter.com/GlamourSwitch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top