dinsdag 17 juli 2012

Letselschade claimen Gratis adviesKlik hier voor gratis hulp van een advocaat.


Helaas ... De adevertentie van de palsgroep is verlopen...

Voor een alternatief kunt u terecht bij Slachtoffer.nl

Gratis bellen kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Het formulier op de website kunt u uiteraard ook in de avonduren of in het weekend invullen. Na ontvangst van het formulier zal er binnen een werkdag telefonisch contact met u opgenomen worden.


Binnen één werkdag weet u precies welke mogelijkheden er zijn om uw schade te verhalen op de dader of schuldige. Op basis van de door u ingevulde gegevens zult u precies te horen krijgen welke (verhaals)mogelijkheden u (nog) heeft. U kunt daarna zelf beslissen of u de zaak verder aanhangig wilt maken bij de schadeplichtige of dat u de zaak verder laat rusten.

Indien er geen mogelijkheden zijn op een schadevergoeding dan zult u dat ook te horen krijgen (geen kosten verschuldigd). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top