donderdag 25 juni 2015

Hans de Boer LabbekakkenHonderdduizenden Nederlanders die geen werk of passende baan  kunnen vinden met een uitkering zijn 'labbekakken', die per direct aan het werk kunnen en moeten zegt een volgeling van Marc Rutte,  Hans de Boer van VNO-NCW terwijl er helemaal niet genoeg werk is voor de ruim 900 000 mensen zonder baan waaronder  nog eens 70 000 zzpers die hun zaak afgelopen jaren als gevolg van Rutte beleid moesten sluiten. Er zijn hooguit 100 000 banen waaronder veel tijdelijke banen zoals baantjes als aspergesteker of als plukker  in de bloemenvelden en vuil werk waar veel werkzoekenden niet dol op zijn en niet naar op zoek zijn.


Bovendien raakten afgelopen jaren nog eens 250 000 mensen hun baan en de voor de ouderen en zieken zeer noodzakelijke zorg kwijt door  het beleid van de regering Rutte. Als gevolg van de stijging van de BTW van  6 procent naar 21 procent die Marc Rutt perse wil doordrukken, zullen volgens de deskundigen nog eens 200 000 ondernemers de zaak moeten sluiten volgens de deskundigen..

,,Handen uit de mouwen’’, "Labbekakken" zegt Hans de Boer  tegen het grootste deel van de mensen met een uitkering zoals de laag opgeleiden en de hoogopgeleiden. ,,Die kunnen ook gewoon asperges steken, in het zonnetje, met de radio aan. Wat is daar fout aan?''

Hans de Boer gedraagt zich als Rutte en belooft van alles en maakt niks waar en word daar ook nog eens zeer riant voor betaald. Hij beloofde  in 2013 in het Sociaal Akkoord te zorgen voor honderdduizend banen voor mensen met een arbeidsbeperking maar er kwam helemaal niks van al die mooie beloftes evenals de beloftes van Marc Rutte.

"Daar komt voorlopig niets van terecht, zegt De Boer. ,,In alle eerlijkheid: ik heb momenteel niks te bieden.''

De Boer spreekt zich wel uit tegen de idiote verhoging van de btw van 6 naar 21 procent die Rutte zo graag wil doordrukken om maar meer geld binnen te halen. Hij  wil liever een verlaging van de leeftijd voor het minimumjeugdloon naar 21, misschien zelfs 20 jaar.

Volgens opiniepeilingen vind ruim 93 procent van de ondervraagden dat de heren Rutte en de Boer die gouden bergen beloven en niks van de beloftes waarmaken maar liever hun functie kunnen neerleggen als ze niet geschikt zijn voor hun werk en vervangen dienen te worden door rechtschapen landgenoten  die meer verstand van zaken hebben en zich aan hun afspraken houden en zich dan ook niet schuldig maken aan corruptie of het gedogen daarvan..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top