U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

donderdag 25 juni 2015

Hans de Boer LabbekakkenHonderdduizenden Nederlanders die geen werk of passende baan  kunnen vinden met een uitkering zijn 'labbekakken', die per direct aan het werk kunnen en moeten zegt een volgeling van Marc Rutte,  Hans de Boer van VNO-NCW terwijl er helemaal niet genoeg werk is voor de ruim 900 000 mensen zonder baan waaronder  nog eens 70 000 zzpers die hun zaak afgelopen jaren als gevolg van Rutte beleid moesten sluiten. Er zijn hooguit 100 000 banen waaronder veel tijdelijke banen zoals baantjes als aspergesteker of als plukker  in de bloemenvelden en vuil werk waar veel werkzoekenden niet dol op zijn en niet naar op zoek zijn.


Bovendien raakten afgelopen jaren nog eens 250 000 mensen hun baan en de voor de ouderen en zieken zeer noodzakelijke zorg kwijt door  het beleid van de regering Rutte. Als gevolg van de stijging van de BTW van  6 procent naar 21 procent die Marc Rutt perse wil doordrukken, zullen volgens de deskundigen nog eens 200 000 ondernemers de zaak moeten sluiten volgens de deskundigen..

,,Handen uit de mouwen’’, "Labbekakken" zegt Hans de Boer  tegen het grootste deel van de mensen met een uitkering zoals de laag opgeleiden en de hoogopgeleiden. ,,Die kunnen ook gewoon asperges steken, in het zonnetje, met de radio aan. Wat is daar fout aan?''

Hans de Boer gedraagt zich als Rutte en belooft van alles en maakt niks waar en word daar ook nog eens zeer riant voor betaald. Hij beloofde  in 2013 in het Sociaal Akkoord te zorgen voor honderdduizend banen voor mensen met een arbeidsbeperking maar er kwam helemaal niks van al die mooie beloftes evenals de beloftes van Marc Rutte.

"Daar komt voorlopig niets van terecht, zegt De Boer. ,,In alle eerlijkheid: ik heb momenteel niks te bieden.''

De Boer spreekt zich wel uit tegen de idiote verhoging van de btw van 6 naar 21 procent die Rutte zo graag wil doordrukken om maar meer geld binnen te halen. Hij  wil liever een verlaging van de leeftijd voor het minimumjeugdloon naar 21, misschien zelfs 20 jaar.

Volgens opiniepeilingen vind ruim 93 procent van de ondervraagden dat de heren Rutte en de Boer die gouden bergen beloven en niks van de beloftes waarmaken maar liever hun functie kunnen neerleggen als ze niet geschikt zijn voor hun werk en vervangen dienen te worden door rechtschapen landgenoten  die meer verstand van zaken hebben en zich aan hun afspraken houden en zich dan ook niet schuldig maken aan corruptie of het gedogen daarvan..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top