zaterdag 8 augustus 2015

hoogste tijd voor een nieuw beleid


Ruim 60 000 bedrijven en kleine ondernemingen zijn bankroet door het beleid van Rutte en meer dan een miljoen huishoudens zitten met tekorten honger en forse schulden en steeds meer mensen kunnen nauwelijks of niet meer rondkomen doordat het inkomen te laag is en het leven te duur maar Rutte weigert de mensen die in de zorgen zitten de helpende hand te reiken en blijft maar kappen en bezuinigen en geld wegbrengen naar Brussel en miljarden uitgeven aan de vreselijke oorlog en verspilling door het Oranjehuis te spekken met bakken geld. Coalitiepartner PVDA doet ondertussen wellustig mee met de afbraak van het sociaal stelsel en weigert net als D66 om fatsoenlijk werk te scheppen voor 200 000 jongeren en 500 000 mensen die dringend verlegen zitten om werk. Diverse partijen steken uit winstbejag maar de kop in het zand en voeren niks uit dan wat zitten op het pluche en ja en amen knikken.  De woeker winsten in de zorgsector zijn fenomenaal en dat terwijl er binnen de AWBZ minstens 30  miljard  euro per jaar omgaan waarvan veel geld blijft hangen aan de strijkstok, opgaat aan verspilling en verdwijnt in de zakken van woekerwinst profiteurs en zorgverzekeraars. Bankiers die bedriegen en stelen van beleggers en spaarders  krijgen bonus en dat is onrecht, de eerzame bejaarden krijgen geen goede zorg en hun zuur verdiende pensioen word gestolen door lui als Jetta Klijnsma die pensioen ziet als gemeenschapsgeld, en zo kan het echt niet langer want steeds meer mensen komen zorg tekort of krijgen zelfs helemaal geen zorg meer door het asociale Rutte beleid. Helaas heeft de lachende Rutte ook nog eens 500 miljard schulden veroorzaakt en is Nederland door de fenomenale schuldenlast de triple a rating en internationaal aanzien op financieel gebied en het vertrouwen kwijt. Elke seconde komt er nu 500 euro schuld bij door beleid van Rutte. Hoogste tijd voor actie dus en verandering ten goede! Laten wij Nederlanders met zijn allen samenwerken om uit de crisis te geraken en ervoor zorgen dat de welvaart gelijk word verdeeld en geen een landgenoot in de zorgen zit en te kort komt!

Politici die kiesfraude en bedrog plegen, niet deugen, de wet schenden  of niet optreden als  eerlijke volksvertegenwoordigers moeten worden afgezet door het volk ook tussentijds!!"Het is de grote Mark Rutte-show. Hij staat daar lachend, terwijl de verschillen tussen arm en rijk alleen maar groter worden." - FNV-voorzitter Ton Heerts

Dieven misdadigers fraudeurs en lui die de gemaakte beloftes niet waarmaken zoals Rutte moeten worden genaturaliseerd en alle schade terugbetalen aan het Nederlandse Volk en de ondernemers, ze dienen berecht worden en mogen geen bonus en beloning of torenhoog wachtgeld krijgen maar verdienen een fikse straf net als lui die bejaarden in elkaar slaan, vrouwen verkrachten en de bendes die in heel Nederland er straffeloos op los stelen ! Of denkt u daar anders over en vind u dat de misdaad maar zo door de beugel kan en mag lonen? of durft u niks te zeggen omdat u bang bent gemaakt of heeft u geen enkel gevoel van zeggenschap meer en denkt u dat uw stem niks waard is? Uw stem telt wel degelijk dus kies bewust voor eerlijke mensen met passie en visie , mensen met een hart voor Nederland en reken af met de bedriegers op het pluche die de boel verzieken en Nederland kapot maken zoals Rutte en zijn aanhangers. Laten we ervoor waken dat we geen verscheurde politiestaat worden en een in rijk en arm verscheurde natie die kapot gaat aan egoisme extremisme en racisme, zelfverrijking door de elite en een land waar geen mens nog veilig op straat kan lopen door bedreigingen nood corruptie en alsmaar meer extreem gevaar.

Het is toch ook echt de allerhoogste Tijd voor een Nederlands Basis Inkomen van 1500 euro per maand met een belastingvrije en beslag vrije voet en  het afschaffen van oneerlijke  loonbelasting en dat iedereen als ZZP-er kan werken en een goede boterham kan verdienen, dan is er weer werk genoeg in Nederland. Rutte moet  nu toch echt eens aan de oren getrokken worden  en met de neus op de feiten geduwd worden want  de werkgevers kunnen de torenhoge oneerlijk hoge lasten niet opbrengen. Tijd voor bezinning tijd voor meer eerlijkheid !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top