donderdag 14 maart 2019

Baudet( #FvD) maakt gehakt van liegende Premier Rutte





De Overheid verziekt het ondernemersklimaat door nodeloos veel regels en hoge opgelegde kosten. Door de Overheid en de EU wordt zwaar gelobbyd voor multinationals terwijl hardwerkende kleinere ondernemers daar niets aan hebben.
FvD wil deze zaken écht gaan veranderen en de ondernemer laten doen waar hij/zij goed in is, namelijk ondernemen. Regelgeving voor ZZP'ers moet o.a. worden versoepeld zodat ruim 1 miljoen zelfstandigen weer de ruimte krijgen hun diensten aan te bieden.De VVD gaat dit NIET voor de ondernemers doen. Zij zijn opgeschoven naar het rampzalig linkse gedachtengoed van D66 en Groen Links. Forum voor Democratie biedt ondernemers wél de ruimte. DAAROM! Stem FvD 20 maart en deel dit bericht met uw achterban, zodat óók daar de ondernemers wijs zullen stemmen!
Rutte heeft door zijn ondemocratiscch gouden bergen beloven beleid en valse kiesbeloftes de nederlandse economie een gigantische schade toegebracht van minstens 1000 miljard euro. Rutte blijft maar doorgaan net als altijd met loze beloftes,belastingverhogingen, miljarden wegsmijten aan Brussel en onwaarheden.


Baudet heeft op alle punten gelijk over het rapport van het ECB over de gigantische kosten van het desastreuse klimaatakkoord: "Jullie binden Nederland aan absurde klimaatdoelen in 2050 met het blinde geloof dat in de tussentijd eventueel, mogelijk, nieuwe technologie wordt uitgevonden. Dit is hetzelfde als springen van een flatgebouw en hopen dat je tijdens je val leert vliegen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top