zondag 26 april 2020

mondkapjes niet beschikbaar door schuld Rutte en het ministerie van Volksgezondheid




Hoe HONDERDDUIZENDEN mondkapjes op de plank blijven liggen


Zie hier hoe iedere dag honderdduizenden mondkapjes in Nederland op de plank blijven liggen door bureaucratie bij het ministerie van Volksgezondheid!

14 opmerkingen:

  1. Baudet regelt mondkapjes maar politiek is belangrijker dan burgers beschermen dus de Baudet mondkapjes worden door de gevestigde orde geweerd.
    Schandalig, gewoon te gek voor woorden.RUTTE PLEEGT MISDADEN JEGENS het VOLK DER NEDERLANDEN >>> WEG MET RUTTE III !!! EXIT NEXIT !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit grenst aan waanzin. Zijn ze gek geworden op het departement!
    De verzorgingstehuizen zitten nog steeds zonder mondkapjes. Het lijkt op genocide.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het heeft niets met bureaucratie te maken.
    Rutte LIEGT!
    Rutte blijft doorgaan met zijn idiote fantasie ‘groepsimmuniteit’!
    NL DOE DE OGEN OPEN 👀

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Landveraders ...Ons opsluiten en ondertussen deals sluiten en het volk onderdrukken.
    Waar is die patriot nu ? Waar onze voorouders voor gevochten hebben word nu door dit soort malloten kapot gemaakt. AGENDA 21 - 2030 - Bill gates foundation en zijn genocide plannen !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De Nederlande overheid WIL NIET! Hoelanger in lockdown hoe beter het straks wordt om de EU de eurobonds te geven die ze zo graag willen.. eenmaal dat Nederland daar in mee gaat.. dan is NEXIT voor goed voorbij... niemand kan dan nog met die schulden een exit voor elkaar krijgen.. de Engelsen zijn net ontsnapt... maar de rest van de EU landen zal bloeden voor de schulden die ze gaan maken...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het kabinet houd express deze mondkapjes tegen. Ze vinden dat er nog te weinig bejaarden overleden zijn. En het ziekenhuis personeel dan ? Oh dat is collateral damage. niet interessant

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ondertussen gaat het virus rond in verzorgingstehuizen met de meest kwetsbaren omdat ze daar geen mondkapjes en beschermingsmiddelen kunnen krijgen, terwijl dat spul om bureaucratische redenen op de plank blijft liggen, waanzin.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De regering heeft nog niet zijn agenda uitgewerkt, waardoor wij binnen moeten blijven. De anderhalve-meter-maatregel wordt als reden gebruikt om demonstraties te verbieden en vrijheden te beperken. Doordat er een zogenaamd tekort is aan mondkapjes, mogen wij niet maar buiten. Die tekorten heeft onze regering zelf veroorzaakt door miljoenen mondkapjes te exporteren naar China. Nu doet de regering alsof de bestaande mondkapjes niet geschikt. Onzin! De hele samenleving is ingericht om de kwetsbare groepen te beschermen, terwijl zorgpersoneel zonder mondkapjes hun werk moeten uitvoeren. Er is voldoende bewijs dat er voldoende mondkapjes beschikbaar zijn! Dus mondkapjes leveren voor de desbetreffende doeleinden en de economie hervatten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. WEG met RUTTES BENDE

    Het nu toch wel duidelijk! Het is helemaal niet de bedoeling dat nl open gaat! Zolang iedereen bang thuis zit en zwijgt kan deze pinokkioclub hun smerige plannetjes doorvoeren... miljarden naar de eu bonds, klimaatplannen doorzetten, eu wet doorduwen zodat geen land meer de eu kan verlaten! Deze hele coronahysterie heeft maar 1 doel....de economie ontwrichten zodat de zuid en oost eu landen kunnen groeien! Weg met deze pinokkioclub, stuur ze maar naar huis zonder wachtgeld! Laat fvd en pvv het maar doen voordat het te laat is! Tijd voor een club die wel staat voor nl en zijn volk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het totaal aantal doden in de VS in week 15 2019 , 865.181,,,,,,,,, , week 15 2020 ,, 819,659 , de link kan ik hier niet delen want dan wordt alles weer verwijderd door de internet Stasi.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. "Article 2 of the Convention
    : Everyone's right to life shall be protected by law. No one shall be deprived of his life intentionally save in the execution of a sentence of a court following his conviction of a crime for which this penalty is provided by law."

    Niet iedereen's leven is in de huidige situatie op dezelfde manier beschermd. Ik zie mogelijkheden voor het Openbaar Ministerie. Nederlandse burgers moeten aangifte doen van discriminatie (binnen Europa en binnen Nederland). We worden niet op dezelfde manier beschermd.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wij zijn niet echt een volk om te demonstreren, ze kunnen ons heel lang treiteren want we zijn murw.
    Dat is het resultaat na jaren hersenspoeling, een goed idee om ons ongenoegen te uiten is de 3 -kleur morgen op Koningsdag en andere feestdagen niet uit te hangen. WANT WAT VALT ER EIGENLIJK TE VIEREN, de Koning zijn verjaardag? Bent u daar voor in de stemming?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. rticle 2 of the European Convention
    : "Everyone's right to life shall be protected by law. No one shall be deprived of his life intentionally save in the execution of a sentence of a court following his conviction of a crime for which this penalty is provided by law."

    We worden niet op een gelijkwaardige manier beschermd binnen Nederland en Europa. Doe aangifte van discriminatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. WEG MET RUTTE Veel ondernemers gaan failliet omdat de lockdown nog een maand langer duurt. 150.000, zo schat faillissements-expert Robert Jan Blom vandaag in de Telegraaf in. Terwijl veel ondernemers nu veilig en verantwoord open zouden kunnen en graag alle voorzorgsmaatregelen in acht willen nemen.

    BeantwoordenVerwijderen

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top