maandag 8 februari 2021

Massa mRNA Vaccinatie levensgevaarlijk experiment door Rutte, de Jonghe en OMT




 

 

Teken de petitie >> Alle lockdown-maatregelen moeten worden opgeheven. Er dienen zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen te komen.

Crimineel Vaccinatie Experiment

EU, FDA, RIVM,  OMT, CBG (Commissie beoordeling Geneesmiddelen) Rutte en de Jonghe en hun handlangers zoals Gates, Tedros, v Dissel, Koopmans, Gommers, Oosterhaus en het Huis van Oranje zijn volgens de gepresenteerde stukken van tal van experts schuldig aan het schenden van de grondwet, de mensenrechten en de code van Neurenberg. Zij experimenteren in georganiseerd verband op de bevolking dmv mogelijk zeer slecht uitpakkende, voor veel ouderen dodelijke en voor miljarden mensen op den duur mogelijk dodelijke mRNA vaccins.


Professor Schetters 

“Massa mRNA Vaccinatie is roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters.



Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de routinier over het fenomeen “messenger RNA vaccins”, de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht. In de video tonen we ook interessante fragmenten van Dr. Andrew Wakefield, die de situatie vergelijkt met experimenten uit Jurassic Park. Ook laten we Adrian Hill aan het woord, een gerenommeerde onderzoeker - die nauw samenwerkt met de WHO t.a.v. HIV vaccins - die met een meta analyse van ivermectine een doorbraak denkt te zien als medicijn tegen Covid-19. Jij kan helpen  met het bekend maken van de waarheid over het levensgevaalijke WEF/BBB/Vaccinatie experiment, door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt. 

Voor meer info zie: Ruttes WEF/BBB aanval op Nederland

 



PETITIE

Wij

Burgers,

constateren

  • Dat alle lockdown-maatregelen vele malen erger en dodelijker zijn dan de kwaal, de jaarlijkse griep.
  • De maatregelen zijn als misdaden tegen de mensheid en als landverraad.
  • Rutte en zijn misdadige kartel veroorzaken door wanbeleid en corruptie steeds meer schade, dood en ellende. Dat moet stoppen

en verzoeken

  • De schending van grondrechten en mensenrechten onmiddellijk te stoppen.
  • Het opheffen van alle lockdown-maatregelen
  • Oneervol ontslag en berechting van het huidige kabinet en het opstappen van de Kamerleden uit de bijbehorende coalitie.
Teken de petitie >> Alle lockdown-maatregelen moeten worden opgeheven. Er dienen zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top