vrijdag 2 maart 2012

Microsoft Design & Developers Office GamesMaak optimaal gebruik van Office 2010

Maak optimaal gebruik van Office 2010

Nu tijdelijk inclusief Office 2010 online trainingen


Microsoft Store

Wilt u uw bureaublad aan uw persoonlijke voorkeuren aanpassen? Uw werk beveiligen met automatische netwerkback-ups? U kunt in ongeveer 10 minuten overstappen op een krachtiger versie van Windows 7 zonder aan uw bestanden of instellingen te komen.

Stap over op een krachtigere versie


Ontwikkelaars + ontwerpers

Maak snel zakelijke toepassingen van hoge kwaliteit uit  de ultieme bron voor IT-professionals


Expression 4,
Visual Studio 2010,
TechNet 2010
Visual Studio LightSwitch 2011

Visual Studio 2010 Professional


Studio 2010 Professional is het essentiële hulpprogramma voor personen die basis ontwikkeltaken uitvoeren. Het vereenvoudigt het maken, opsporen van fouten en implementeren van toepassingen op een groot aantal verschillende platforms, waaronder SharePoint en de Cloud. Visual Studio 2010 Professional wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor test-gestuurde ontwikkeling en foutopsporingsprogramma's die oplossingen met hoge kwaliteit helpen garanderen.

Visual Studio LightSwitch 2011

Bedrijfstoepassingen bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest

Microsoft Visual Studio LightSwitch biedt u een eenvoudigere en snellere manier om zakelijke toepassingen van hoge kwaliteit te maken voor uw desktop en de cloud. Als u LightSwitch gebruikt, kunt u ontwerpen, bouwen, een toepassing testen en snel informatie overdragen aan andere gebruikers.

U kunt snel fantastisch uitziende zakelijke toepassingen van hoge kwaliteit voor uw desktop en de cloud maken en implementeren
Microsoft Visual Studio LightSwitch 2011 is een flexibel ontwikkelingsprogramma waarmee ontwikkelaars van alle niveaus snel fantastisch uitziende zakelijke toepassingen kunnen maken en implementeren voor de desktop en de cloud. Met tijdbesparende hulpprogramma’s en sjablonen en een intuïtieve ontwikkelomgeving versnelt Visual Studio LightSwitch de ontwikkeling en verkleint de complexiteit van alles, van softwareontwerp tot Windows Azure-cloudontwikkeling. Met Visual Studio LightSwitch is het nu eindelijk mogelijk om betaalbare, schaalbare, aangepaste softwareoplossingen te maken die de gaten dichten tussen bestaande systemen en gegevens, en die uitgebreide, gebruiksvriendelijke weergaven van uw zakelijke gegevens bieden.


Expression Studio 4 Ultimate

Ontwerphulpmiddelen voor Silverlight, .NET & het web
Expression Studio 4 Ultimate opent een nieuwe wereld van mogelijkheden. De professionele ontwerptools geven u de vrijheid uw visie tot werkelijkheid te maken. Of u nu op standaarden gebaseerde websites of van het bureaublad afspringende pagina’s ontwerpt, of ontwerpt met Silverlight.


TechNet-abonnementen

De hoogwaardige technische bron voor IT-professionals

TechNet-abonnementen is een abonnement dat hoogwaardige technische hulpbronnen levert waarmee IT-professionals software efficiënt kunnen evalueren en testen, en problemen met de software kunnen oplossen. Krijg toegang tot volledige versies van Microsoft-software, zonder tijds- of functiebeperkingen, professionele hulp met 24 uur per dag, 7 dagen per week Online Concierge Chat, en toegang tot Beheerde forums.

Entertainment


Xbox 360 is meer games, amusement en plezier

Nu verkrijgbaar, klaar voor morgen met een splinternieuwe slankere machine met ingebouwde Wi-Fi om eenvoudiger verbinding te kunnen maken met de wereld van amusement op Xbox LIVE, waar HD-films en tv in een oogwenk worden gestreamd.
Dankzij de enorme harde schijf heb je meer dan voldoende ruimte voor al je favoriete games en films.
Technische support door Microsoft


Hebt u hulp nodig bij het installeren en het gebruik van uw nieuwe software? Neem contact op met de experts van de technische support van Microsoft . Deze staan klaar om u bij het optimale gebruik van de computer behulpzaam te zijn. Als u meer over uw nieuwe supportbevoegdheden en andere voor u ontworpen technische supportopties te weten wilt komen, zoek het Microsoft hulp- en supportcenter op, op de pagina:


Bespaar tijd en geld met funkey sneltoetsen
Sneltoetsen-efficiënt werken is een Online training die volledig werkt via het internet (cloudhosted Microsoft Office omgeving).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Freelancers Gezocht

back to top