vrijdag 6 april 2012

Sony store online outletSony store online is een afdeling van Sony Europe Limited, een bedrijf geregistreerd in Engeland en Wales met registratienummer 2422874. Het wettelijke kantoor bevindt zich op The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, United Kingdom. Lokaal adres: Da Vincilaan 7 - D1, 1935 Zaventem, België. BTW nummer: BE0452161045. Citibank rekeningnummer: 12652730 (IBAN: GB63CITI18500812652730, BIC: CITIGB2L.


Sony store online is de directe verkoopafdeling van Sony Corporation en in 1999 in Europa ontstaan als "VAIO Direct", voor de verkoop van notebooks en accessoires. In 2000 is de naam veranderd in "Sony Style". Met deze nieuwe naam wordt het gehele assortiment weergegeven.

Tegenwoordig zijn wij een multimiljoenenbedrijf dat zich uitstrekt over 17 landen in Europa met een internationaal managementteam en logistieke operaties in België, Frankrijk en Nederland.

We hebben in totaal voor ruim 2,5 miljoen euro aan producten op voorraad, klaar om te verzenden. En mocht dat nodig zijn, dan kunnen wij in grote stedelijke gebieden pakketten in de meeste gevallen de volgende dag bezorgen.

Sony voor studenten en docenten

Als geregistreerde student of docent, hebt u recht op speciale kortingen op de nieuwste technologie van Sony.
Onze producten, van laptops tot camera's en hoofdtelefoons, zijn ontwikkeld om u te helpen slimmer te werken en langer te genieten van uw hobby. Maar dat is nog maar het begin. U profiteert van nog meer fantastische voordelen wanneer u online bij Sony koopt, inclusief:

  • tot 10% onderwijskorting
  • Exclusieve upgrades en configuratieopties
  • Kosteloze verzending .
 

Winkelen bij Sony store online is veilig, snel en eenvoudig. U kunt 24 uur per dag onlinewinkelen of van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur per telefoon uw bestelling plaatsen.Tags

Sony Style is de officiële online shop van Sony Nederland sinds 1999. Sony Style Nederland is onderdeel van Sony Style Europa welke actief is in 17 landen binnen Europa. Dit jaar viert Sony Style haar 10 jarig bestaan. Grootste Sony assortiment met meer dan 2,000 producten beschikbaar, heeft Sony Style een grotere keus van Sony producten dan welke winkel ook en het assortiment wordt nog elke dag uitgebreid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Freelancers Gezocht

back to top