maandag 16 januari 2023

D66 verliest enorm veel zetels door hun extremisme



60% van Nederland wegzetten als extreem rechts en zelf bij viespeuken partij D’66 zitten.

Boeren gaan zich organiseren en procederen tegen Kaag en Rutte. Het criminele wanbeleid van o.a. Rutte en Kaag blijft niet zonder consequenties. #iksteunONZEboeren #stikstof

Democraten 66 is volgens onderzoek een club rijken met een reputatie als antie-sociaal crimineel grensoverschrijdend. D66 staat al jaren lang negatief in het nieuws wegens corruptie, seks-schandalen, pedophilie, wefbedrog, kiesbedrog. De club D66 noemt zichzelf als partij progressief, sociaal-liberaal en vrijzinnig. D66 heeft volgens de berichten op sociale media een zelfverrijking agenda en staat bekend als een club tegen Nederland, tegen vrijheid en tegen democratie, tegen christenen en tegen moslims. Sigrid Kaag, de mateloos impopulaire leidster van de club probeert steeds om andersdenkenden overal de schuld van te geven. Kaag staat erom bekend iedereen met een andere mening als complotdenker en "rechts extreem" uit te maken. Volgens de laatste M peiling behaalt de club van Kaag 3 zetels bij de verkiezingen.
Rutte en handlangers zoals kuipers, de jonge, kaag, segers, hoekstra, v dissel, koopmans, oosterhaus en vele anderen van WEF hebben volgens de berichten het land willens en wetens bedrogen, ze hebben het pfizer rapport waarin de enorme priksterfte staat verzwegen. Door de dodelijke prikken te promoten hebben zij de dood veroorzaakt van ontelbaar veel landgenoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top