zaterdag 21 januari 2023

Edith Schippers doofpot DSM



Den Haag

21 01 2023

Edith Schippers van de VVD  ligt onder vuur en is zoals Rutte wegens stelselmatig liegen alle geloofwaardigheid kwijt. Schippers zal nooit premier kunnen worden en er hangen rechtszaken in de lucht tegen Rutte en Schippers zoals wegens miljoenen transacties en het achterhouden van stukken en informatie over de asbeststerfte ism Voormalig DSM-topman Feike Sijbesma

NRC onthult dat Schippers  een stuk heeft verzwegen van haar werkgever DSM ivm financiële problemen van het DSM-pensioenfonds.  Belangrijke informatie werd achtergehouden volgens klokkenluiders ism.Rutte en Feike Sijbsma.

Voormalig DSM-topman Feike Sijbesma kreeg ondanks de financiele problemen bij DSM als enige een enorme storting in zijn pensioenpot van 2,2 miljoen euro. Daarom is er een groot onderzoek nodig naar de reden van die transactie en naar mogelijk miljoenen aan  "zwijggeld".

Klokkenluiders trokken aan de bel over 1ste en 2de kamerleden en handel met voorkennis op de beurs en dat er meer aan de hand is dan alleen het achterhouden van een stuk. Er is volgens de klokkenluiders sprake van het achterhouden van rapporten over duizenden mensen die ziek zijn geworden en overleden door asbest.

ASBEST sterfte gerekend tot Covid

De regering Rutte4 heeft volgens klokkenluiders ism OMT de sterfte agv asbest gerekend onder "Covid". Vele duizenden mensen die  overleden als gevolg van asbest werden volgens klokkenluiders ism Rutte/ De Jonge/Kuipers OMT  in de statistieken gerekend  tot "Covid" "Corona" "Longcovid".

Nederland steeds nog niet asbestvrij 

In Nederland zijn anno 2023 ontelbaar veel huizen en kantoren door het wanbeleid van de regeringen Rutte steeds nog niet asbestvrij, veilig en schoon gemaakt met noodlottige gevolgen. Naar schatting sterven tot 2035 in Nederland  meer dan 18.000 mensen aan de gevolgen van de schadelijke asbestblootstelling.

Het boek  De langste adem  schetst een beeld van de asbestproblematiek. In het sombere scenario sterven tot 2035 in Nederland 18.000 mensen aan de gevolgen van asbestblootstelling.

Het boek bevat ontroerende portretten van asbestslachtoffers uit Oirsbeek en Maasniel, die ziek zijn geworden bij DSM. Ook de nationale ruiming van alle asbestdaken in 2024 en de voortrekkersrol van de provincie Limburg daarin, komt aan de orde. Net als de strijd van de medische wetenschap om de nu nog dodelijke asbestkanker (mesothelioom) te kunnen genezen.

Door het inademen van asbestvezels kan na lange tijd longkanker, longvlies-, of buikvlieskanker ontstaan. Asbest is alleen schadelijk als je losse vezels inademt. Hoe schadelijk hangt af van de totale hoeveelheid asbestvezels die je tijdens je leven inademt. In oudere huizen (van vóór 1994) kun je op allerlei plekken asbest tegenkomen. Het asbest werd vroeger veel gebruikt omdat het brandwerend is en isoleert. Asbestvezels zijn gevaarlijk, ze veroorzaken door inademing op lange duur longkanker.


 


 

jeugdjournaal #zevenbergen #asbest

Een woonwijk in Zevenbergen in Noord-Brabant is al de hele dag ivm de gevaarlijke stof asbest. #jeugdjournaal #zevenbergen #asbest

bronnen : VVD/ Rutte doofpot  DSM

UTRECHT Bij de chemische fabriek DSM in Zuid-Limburg vallen jaarlijks gemiddeld meer doden door de ziekte oorzaakt mesothelioom (kanker verasbest) door blootstelling aan dan onder de rest bevolking

https://www.nrc.nl/nieuws/2023/01/19/de-verdwenen-pensioenmiljoenen-van-dsm-a4154713 

https://www.welingelichtekringen.nl/politiek/3871737/vvd-coryfee-edith-schippers-jokte-over-slechte-cijfers-pensioenfonds-dsm.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top