dinsdag 7 december 2010

Freelance Banen Nederland


Freelance.nl is de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden. Plaats gratis uw profiel /bedrijf
Freelance.nl is de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden. Plaats gratis uw profiel /bedrijfFreelance Banen Nederland

Careerjet Publisher worden en geld verdienen?

Careerjet is een zoekmachine die de massa vacatures wereldwijd samenbrengt in een doorzoekbare database. Hiermee sturen we kandidatenverkeer naar de oorspronkelijke vacatures (van vacaturebanken, uitzendbureaus, bedrijven, enz.) en genereren we inkomsten via een pay-per-click systeem en een veilingsysteem.
Beste Bezoeker,


Wij zijn op dit moment op zoek naar web partners om deel te nemen aan ons Careerjet partner programma.

U voegt een van de volgende opties toe:

JobBox

ZoekBox

RSS feed

API

of andere kenmerken gerelateerd aan Careerjet (logos, text links, banners...)

Elk moment dat een bezoeker afkomstig van uw site klikt op een betaalbare link ontvangt U commissie.

U kunt alles aanpassen, van de manier waarop de link eruit ziet op uw website tot aan wat voor soort vacatures U weergeeft, naar de interesses van uw bezoekers

Er is geen contractuele verplichting gekoppeld aan ons partner programma: U kunt zich op elk moment in of uitschrijven.

Als extra optie bij uw partner account, is het mogelijk om uw inkomsten te volgen en zal U uw commissie ontvangen wanneer het bedrag € 100.00 reikt.

Waar te beginnen?

Maak uw partneraccount aan door op de volgende link te klikken: Careerjet Partners


Dan zal U gevraagd worden om: 1) Uw website te registreren 2)Het toevoegen van Zoekmachines, Jobboxen, text links, banners of andere soort links dat verwijst naar Careerjet op uw website.

U kunt dan gelijk beginnen uw inkomsten en commissie te volgen.

Careerjet International

Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top