maandag 22 november 2010

Gratis Adverteren






Geld verdienen met adverteren

Gratis Adverteren



Een extra mogelijkheid om uw advertentieruimte
tegen een goede prijs te verkopen

Adverteer Direct maakt het kopen en verkopen van advertentieruimte eenvoudiger dan ooit tevoren. U kunt ook uw site aanmelden bij Adverteer Direct.

Potentiële adverteerders kunnen zoeken op zoekwoorden en per categorie. Op deze manier kan een adverteerder doelgericht en eenvoudig uw site vinden via Adverteer Direct.

* Na registratie is uw advertentieruimte beschikbaar voor adverteerders.
* U bepaalt het weektarief per advertentieruimte.
* U ontvangt 75% van de opbrengst.
* Indien er een advertentieruimte is verkocht wordt u daar direct van op de hoogte gebracht.
* Na de advertentieperiode wordt de advertentie automatisch verwijderd.


Efficiënter Adverteren

Het regelen van uw eigen adverteerders en de campagnes is technisch niet zo moeilijk. Maar het kost wel veel tijd en geduld om goede adverteerders te vinden. Wij kunnen u hierbij helpen. Indien er geen advertentieruimte via ons wordt verkocht, verandert er verder niets aan uw huidige situatie. U kunt Adverteer Direct het beste zien als een extra kans om uw advertentieruimte tegen een goede prijs te verkopen.

Betrouwbare, terugkerende inkomsten

Ons doel is om goede en vooral gerelateerde adverteerders te koppelen aan uw site, dus niet om te zorgen dat u af en toe snel een advertentie verkoopt. Zo zullen adverteerders blijven terugkomen op uw site, zodat u een constante vorm van inkomsten via uw site kunt realiseren.
De controle ligt volledig bij u

Bij Adverteer Direct is alles 100% transparant, zo heeft u volledige controle over uw advertentieruimte. Daarbij bent u er zeker van dat binnen 5 werkdagen na de campagne het geld wordt overgeboekt op uw rekening.
Kwalitatieve, doelgerichte adverteerders

Adverteerders selecteren doelbewust uw site om op te adverteren. Hierdoor weet u dat u vanzelf betere en aan uw site gerelateerde advertenties krijgt. U kunt overigens altijd advertenties weigeren.
Wat kost het?

Het kost u niets om te starten.

Wij verdienen alleen geld als u ook geld verdient! Wij rekenen een vaste commissie van 25% voor iedere advertentie die via Adverteer Direct wordt verkocht. Voor deze fee zoeken wij naar relevante adverteerders, nemen wij alle vragen van de adverteerders op ons. U hoeft niet meer te wachten op betalingen, geen statistieken door te geven aan de adverteerder. Tevens wordt uw site opgenomen in onze index.


Banner in roulatiesysteem?

Wanneer u gebruik maakt van een banner roulatiesysteem om uw advertenties te serveren, kunt u ook gebruik maken van Adverteer Direct. U kunt van tevoren aangeven hoeveel bannervertoningen er worden getoond tegen een door u bepaalt weektarief.

Kijk  voor meer informatie op Gratis Adverteren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top