maandag 22 november 2010

Gratis Adverteren


Geld verdienen met adverteren

Gratis AdverterenEen extra mogelijkheid om uw advertentieruimte
tegen een goede prijs te verkopen

Adverteer Direct maakt het kopen en verkopen van advertentieruimte eenvoudiger dan ooit tevoren. U kunt ook uw site aanmelden bij Adverteer Direct.

Potentiële adverteerders kunnen zoeken op zoekwoorden en per categorie. Op deze manier kan een adverteerder doelgericht en eenvoudig uw site vinden via Adverteer Direct.

* Na registratie is uw advertentieruimte beschikbaar voor adverteerders.
* U bepaalt het weektarief per advertentieruimte.
* U ontvangt 75% van de opbrengst.
* Indien er een advertentieruimte is verkocht wordt u daar direct van op de hoogte gebracht.
* Na de advertentieperiode wordt de advertentie automatisch verwijderd.


Efficiënter Adverteren

Het regelen van uw eigen adverteerders en de campagnes is technisch niet zo moeilijk. Maar het kost wel veel tijd en geduld om goede adverteerders te vinden. Wij kunnen u hierbij helpen. Indien er geen advertentieruimte via ons wordt verkocht, verandert er verder niets aan uw huidige situatie. U kunt Adverteer Direct het beste zien als een extra kans om uw advertentieruimte tegen een goede prijs te verkopen.

Betrouwbare, terugkerende inkomsten

Ons doel is om goede en vooral gerelateerde adverteerders te koppelen aan uw site, dus niet om te zorgen dat u af en toe snel een advertentie verkoopt. Zo zullen adverteerders blijven terugkomen op uw site, zodat u een constante vorm van inkomsten via uw site kunt realiseren.
De controle ligt volledig bij u

Bij Adverteer Direct is alles 100% transparant, zo heeft u volledige controle over uw advertentieruimte. Daarbij bent u er zeker van dat binnen 5 werkdagen na de campagne het geld wordt overgeboekt op uw rekening.
Kwalitatieve, doelgerichte adverteerders

Adverteerders selecteren doelbewust uw site om op te adverteren. Hierdoor weet u dat u vanzelf betere en aan uw site gerelateerde advertenties krijgt. U kunt overigens altijd advertenties weigeren.
Wat kost het?

Het kost u niets om te starten.

Wij verdienen alleen geld als u ook geld verdient! Wij rekenen een vaste commissie van 25% voor iedere advertentie die via Adverteer Direct wordt verkocht. Voor deze fee zoeken wij naar relevante adverteerders, nemen wij alle vragen van de adverteerders op ons. U hoeft niet meer te wachten op betalingen, geen statistieken door te geven aan de adverteerder. Tevens wordt uw site opgenomen in onze index.


Banner in roulatiesysteem?

Wanneer u gebruik maakt van een banner roulatiesysteem om uw advertenties te serveren, kunt u ook gebruik maken van Adverteer Direct. U kunt van tevoren aangeven hoeveel bannervertoningen er worden getoond tegen een door u bepaalt weektarief.

Kijk  voor meer informatie op Gratis Adverteren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top