maandag 22 november 2010

Gratis Adverteren


Geld verdienen met adverteren

Gratis AdverterenEen extra mogelijkheid om uw advertentieruimte
tegen een goede prijs te verkopen

Adverteer Direct maakt het kopen en verkopen van advertentieruimte eenvoudiger dan ooit tevoren. U kunt ook uw site aanmelden bij Adverteer Direct.

Potentiële adverteerders kunnen zoeken op zoekwoorden en per categorie. Op deze manier kan een adverteerder doelgericht en eenvoudig uw site vinden via Adverteer Direct.

* Na registratie is uw advertentieruimte beschikbaar voor adverteerders.
* U bepaalt het weektarief per advertentieruimte.
* U ontvangt 75% van de opbrengst.
* Indien er een advertentieruimte is verkocht wordt u daar direct van op de hoogte gebracht.
* Na de advertentieperiode wordt de advertentie automatisch verwijderd.


Efficiënter Adverteren

Het regelen van uw eigen adverteerders en de campagnes is technisch niet zo moeilijk. Maar het kost wel veel tijd en geduld om goede adverteerders te vinden. Wij kunnen u hierbij helpen. Indien er geen advertentieruimte via ons wordt verkocht, verandert er verder niets aan uw huidige situatie. U kunt Adverteer Direct het beste zien als een extra kans om uw advertentieruimte tegen een goede prijs te verkopen.

Betrouwbare, terugkerende inkomsten

Ons doel is om goede en vooral gerelateerde adverteerders te koppelen aan uw site, dus niet om te zorgen dat u af en toe snel een advertentie verkoopt. Zo zullen adverteerders blijven terugkomen op uw site, zodat u een constante vorm van inkomsten via uw site kunt realiseren.
De controle ligt volledig bij u

Bij Adverteer Direct is alles 100% transparant, zo heeft u volledige controle over uw advertentieruimte. Daarbij bent u er zeker van dat binnen 5 werkdagen na de campagne het geld wordt overgeboekt op uw rekening.
Kwalitatieve, doelgerichte adverteerders

Adverteerders selecteren doelbewust uw site om op te adverteren. Hierdoor weet u dat u vanzelf betere en aan uw site gerelateerde advertenties krijgt. U kunt overigens altijd advertenties weigeren.
Wat kost het?

Het kost u niets om te starten.

Wij verdienen alleen geld als u ook geld verdient! Wij rekenen een vaste commissie van 25% voor iedere advertentie die via Adverteer Direct wordt verkocht. Voor deze fee zoeken wij naar relevante adverteerders, nemen wij alle vragen van de adverteerders op ons. U hoeft niet meer te wachten op betalingen, geen statistieken door te geven aan de adverteerder. Tevens wordt uw site opgenomen in onze index.


Banner in roulatiesysteem?

Wanneer u gebruik maakt van een banner roulatiesysteem om uw advertenties te serveren, kunt u ook gebruik maken van Adverteer Direct. U kunt van tevoren aangeven hoeveel bannervertoningen er worden getoond tegen een door u bepaalt weektarief.

Kijk  voor meer informatie op Gratis Adverteren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top