dinsdag 7 december 2010

Urencriterium


Urencriterium


Een aantal belastingvoordelen waarop u aanspraak kunt maken hebben als eis dat u aan het urencriterium komt. Dit betekent dat u in een kalenderjaar minimaal 1225 uren (2009) aan uw onderneming besteed moet hebben. 
 
Zeker als starter, waarbij u misschien nog niet full-time onderneemt, is het belangrijk dat u kunt aantonen dat u in een jaar minimaal die 1225 uren gehaald heeft. 
 
Het is daarom zeer verstandig om een sluitende urenadministratie bij te houden. Dit kan eventuele problemen in de toekomst voorkomen.
 

Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top