dinsdag 1 november 2011

Adverteren doet verkopen

TradeTracker is Nederland's meest innovatieve en snelst groeiende aanbieder van online marketing en advertising diensten en producten en biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden dmv een optimale performance based advertising, met gebruikmaking van de nieuwste software van het grootste en meest succesvolle advertentie platform van Europa.

TradeTracker helpt U meer omzetgroei te realiseren door haar passie voor affiliate marketing en de unieke benadering van de markt die zich heeft bewezen door de 100% focus op performance based advertising, pro-actief managen van de relaties met merchants en affiliates, de vooruitstrevende sofware die geheel in eigen huis ontwikkeld is en een uitgesproken voorkeur van affiliates en merchants voor Tradetracker.

Adverteren bij TradeTracker?


U heeft een webshop of website?. Aan alles is gedacht. Vormgeving, navigatie, content, databases, alles klopt. U zou alleen nog meer bezoekers en/of kopers op uw site willen hebben. U zou hiervoor wel meer willen adverteren, maar daarbij ook willen afrekenen op resultaat (leads / sales), zonder dat u vooraf moet betalen voor iets waarvan u niet zeker weet wat dit gaat opleveren.

TradeTracker maakt dit voor u mogelijk via de tracking-software van TradeTracker en het aangesloten netwerk van affiliates. Door een licentie op onze software te nemen kunt u gebruik maken van ons netwerk, en krijgt u er als het ware een "virtual sales force" bij.

Uw online campagne kan via TradeTracker snel en eenvoudig worden opgezet, en kan met verschillende soorten (dynamisch) promotie- materiaal ondersteund worden. Ook de commissie structuur, welke affiliates uw campagne mogen promoten, en welke transacties goedgekeurd worden bepaalt u zelf. Zo behoud u alle controle over uw campagne.

Performance Based Marketing

Performance Based Marketing is een marketing-techniek, waarbij de kosten van het vermarkten van uw product en/of dienst pas gemaakt worden als er gepresteerd is en doelstellingen behaald zijn.

Voor uw bedrijf betekent dit dat er geen tijd en geld besteed hoeft te worden aan dure marketing campagnes, waarmee u ook consumenten bereikt die via banners, tekstlinks en ander promotie materiaal wel uw webshop of website bezoeken, maar toch niet in uw producten of diensten geïnteresseerd zijn.

No-Cure-No-Pay

In combinatie met de kracht van het internet is performance based marketing een snelle, goedkope en effectieve manier om business te promoten. De kosten die gemaakt worden zitten voornamelijk in de aangeboden commissie die de affiliates ontvangen.

Deze commissie kan worden opgebouwd uit een cpc (cost per click), cpl (cost per lead) ,(cost per sale), cpm (cost per mille) en/of een vaste vergoeding, die pas na het behalen van de afgesproken prestatie betaald hoeft te worden.

Omdat via deze vorm van marketing de voornaamste kosten pas gemaakt worden als de doelstellingen zijn gehaald, kunt u als adverteerder ongekende resultaten behalen met uw online marketingcampagnes.
Virtual sales force

TradeTracker beschikt over een netwerk van aangesloten kwaliteit publishers (affiliates), die in ruil voor de door u aangeboden commissie uw site promoten.

Adverteren bij TradeTracker?


U hoeft niet meer zelf op zoek te gaan naar geschikte websites, want eenmaal aangesloten bij TradeTracker zullen de affiliates zich zelf bij u aanmelden en zult u met weinig moeite heel snel een "virtual sales force" opbouwen en meer winst behalen.

U blijft echter alle controle houden, want u bepaalt zelf welke affiliates u wilt toelaten en welke transacties goedgekeurd worden.
Software licentie

TradeTracker biedt U realtime inzicht in de plaatsgevonden transacties en verdiensten. Met behulp van uitgebreide en duidelijke statistieken kunnen advertentie-campagnes gemonitord en geoptimaliseerd worden zodat u als merchant een optimaal rendement aan inkomsten behaalt.De benodigde software wordt via SaaS (Software as a Service) in licentie aangeboden. U hoeft dus zelf niet te investeren in dure software, en het onderhoud wordt volledig verzorgt. Dit heeft ook als voordeel dat u altijd de beschikking heeft over de beste sofware

Werkwijze

Snel en eenvoudig

Het opzetten van U campagne via TradeTracker kan zeer snel en eenvoudig worden gerealiseerd. In de meeste gevallen kunt u binnen enkele werkdagen na het aanmelden al van start gaan met uw online marketing campagne.

Na het plaatsen van de trackingcode, het promotiemateriaal (banners, tekstlinks, etc.) en het instellen van de commissie structuur voor de affiliates, kunt u met de campagne "live" gaan. Via het e-mail systeem van TradeTracker zullen de aangesloten affiliates vervolgens op de hoogte worden gebracht van uw programma.

Promotiemateriaal

U heeft de mogelijkheid om verschillende soorten promotiemateriaal te plaatsen. TradeTracker biedt ondersteuning voor tekstlinks, .gif, .jpg, en .png banners, flash, HTML advertorials en pop-up en pop-under advertenties.

Commissie structuur

De commissie structuur voor de affiliates kunt u geheel zelf bepalen. Deze kan worden opgebouwd uit een vergoeding voor branding (cpm), per afgeleverde bezoeker (klik), en/of per transactie (lead /sale). Voor de lead en/of sale kan een vaste of een variabele vergoeding worden ingesteld. Ook is het mogelijk om met bepaalde affiliates afwijkende vergoedingen af te spreken.
Mogelijkheden & Doelstellingen

Er zijn diverse manieren waarop u TradeTracker zou kunnen inzetten. Afhankelijk van uw doelstellingen kunt u TradeTracker onder andere gebruiken voor:

het promoten en verkopen van producten en/of diensten
het genereren van leads
het opbouwen van een opt-in e-mail database
het genereren van bezoek op uw (nieuwe) site
het vergroten van uw brand awareness

Als ook u het maximale aan inkomsten en rendement uit uw advertentie campagne(s) wilt halen, wacht dan niet langer om adverteerder via TradeTracker te worden.

Adverteren bij TradeTracker?

AffiliatiesGeld verdienen met affiliatemarketing werkt uitstekend !

Webmasters? Promoot het affiliate programma van TradeTracker en verdien een extra inkomen dankzij het 2nd Tier programma!

Dit betekent dat wanneer u  een nieuwe affiliate aanbrengt, deze affiliate hiermee een zogenaamd sub-affilite is geworden van u. Door een succesvolle lead of sale bij uw sub-affiliates, ontvangt u automatisch een extra sales vergoeding. Uiteraard ontvangt elke sub-affiliate de normale commissie.

Het enige wat u hoeft te doen om van het 2nd Tier programma gebruik te maken is het promotiemateriaal van TradeTracker op uw blog of website te plaatsen. Elke nieuwe affiliate die zich via uw site aanmeldt, word dan een sub-affiliate van U . 

Voordelen

De voordelen die TradeTracker u als affiliate biedt:

Gratis deelname
Direct toegang tot adverteerders
Optimalisatie van uw advertentieruimte
Overzichtelijke en uitgebreide statistieken en rapportages
Tijdige en betrouwbare betalingen
De meest geavanceerde tracking software
Eenvoudige implementatieMeld U gelijk aan en begin met geld te verdienen via Tradetracker

Geld verdienen met je site. Start nu.Werken bij TradeTracker ?Door de enorme groei die TradeTracker momenteel ondergaat zijn er diverse vacatures bijgekomen die per direct ingevuld kunnen worden door e-commerce professionals die zich kunnen herkennen in de door TradeTracker geformuleerde core-competenties ondernemerschap, zelfstandigheid, loyaliteit, klant- en resultaatgerichtheid, en die geen "9 tot 5" mentaliteit hebben.

TradeTracker biedt u:
  • Zeer uitdagende en gevarieerde functies in een frisse en ondernemende werkomgeving waarin doelgericht, hard, en met veel ambitie en enthousiasme gewerkt wordt.
  • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder (indien toepasselijk) een aantrekkelijke bonusregeling.
  • Enthousiaste, ambitieuze, gedreven en kundige collega's.
  • Een zeer dynamische werkomgeving en een comfortabele werkplek.
Sollicitaties kunnen uitsluitend per e-mail verstuurd worden aan Personeel en Organisatie TradeTracker Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top