vrijdag 4 november 2011

Met een gratis webwinkel direct onlineWebwinkel beginnen

Met een gratis webwinkel direct online

Het starten van een gratis webwinkel is heel simpel want u hoeft enkel een account aan te maken.

Daarbij heeft u helemaal geen kosten. 


U kunt direct daarna beginnen met het inrichten van uw webwinkel.


Jawel, het is mogelijk om met een gratis webwinkel van mijnwebwinkel direct online te gaan. Dat kan omdat de geavanceerde software van mijnwebwinkel dit mogelijk maakt. U kunt, zonder dat u daar zelf de technische kennis voor in huis heeft, zelf uw artikelen plaatsen in de gratis webwinkel. Dankzij de moderne webwinkel-software kunt u direct aan de slag met het inrichten van uw webshop, helemaal naar uw inzicht. Kortom u bent zelf de vormgever.

Tegelijk beschikt u over een zeer overzichtelijke beheeromgeving. Dat maakt het aanpassen en aanvullen van uw gratis webshop heel eenvoudig. Zo kunt u bijvoorbeeld heel makkelijk foto´s van uw eigen camera direct in de website plaatsen zonder dat u ze vooraf hoeft te verkleinen. En verder heeft u de beschikking over een uitgebreid, maar helder orderoverzicht. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden zoals iDEAL.


De gemakken van uw gratis webwinkel

Zonder technische kennis kunt u zelf uw artikelen plaatsen.
Altijd een overzichtelijke beheeromgeving.
U kunt zelf uw webwinkel vormgeven.
Er zijn diverse betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL.
Foto's van uw camera kunt u direct toevoegen zonder eerst te verkleinen.
U beschikt over een uitgebreid orderoverzicht.

Probeer het zelf, het is eenvoudig

Er staat u eigenlijk niets meer in de weg om uw webshop te beginnen. Start daarom vandaag nog geheel vrijblijvend uw eigen gratis webwinkel en ontdek hoe eenvoudig het is om te verkopen via internet.

Als u later besluit om het professioneler aan te pakken met de professional versie, omdat u zich onder andere met een eigen domeinnaam wilt onderscheiden, dan kunt u gemakkelijk overstappen. Dat overstappen kan altijd zonder dat u gegevens verliest, want alles wat u heeft ingesteld blijft ongewijzigd bewaard.

Tags

Gratis een webwinkel beginnen gratis winkel op internet met mijn webwinkel Iedereen kan gratis een professionele webwinkel beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top