vrijdag 4 november 2011

Met een gratis webwinkel direct onlineWebwinkel beginnen

Met een gratis webwinkel direct online

Het starten van een gratis webwinkel is heel simpel want u hoeft enkel een account aan te maken.

Daarbij heeft u helemaal geen kosten. 


U kunt direct daarna beginnen met het inrichten van uw webwinkel.


Jawel, het is mogelijk om met een gratis webwinkel van mijnwebwinkel direct online te gaan. Dat kan omdat de geavanceerde software van mijnwebwinkel dit mogelijk maakt. U kunt, zonder dat u daar zelf de technische kennis voor in huis heeft, zelf uw artikelen plaatsen in de gratis webwinkel. Dankzij de moderne webwinkel-software kunt u direct aan de slag met het inrichten van uw webshop, helemaal naar uw inzicht. Kortom u bent zelf de vormgever.

Tegelijk beschikt u over een zeer overzichtelijke beheeromgeving. Dat maakt het aanpassen en aanvullen van uw gratis webshop heel eenvoudig. Zo kunt u bijvoorbeeld heel makkelijk foto´s van uw eigen camera direct in de website plaatsen zonder dat u ze vooraf hoeft te verkleinen. En verder heeft u de beschikking over een uitgebreid, maar helder orderoverzicht. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden zoals iDEAL.


De gemakken van uw gratis webwinkel

Zonder technische kennis kunt u zelf uw artikelen plaatsen.
Altijd een overzichtelijke beheeromgeving.
U kunt zelf uw webwinkel vormgeven.
Er zijn diverse betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL.
Foto's van uw camera kunt u direct toevoegen zonder eerst te verkleinen.
U beschikt over een uitgebreid orderoverzicht.

Probeer het zelf, het is eenvoudig

Er staat u eigenlijk niets meer in de weg om uw webshop te beginnen. Start daarom vandaag nog geheel vrijblijvend uw eigen gratis webwinkel en ontdek hoe eenvoudig het is om te verkopen via internet.

Als u later besluit om het professioneler aan te pakken met de professional versie, omdat u zich onder andere met een eigen domeinnaam wilt onderscheiden, dan kunt u gemakkelijk overstappen. Dat overstappen kan altijd zonder dat u gegevens verliest, want alles wat u heeft ingesteld blijft ongewijzigd bewaard.

Tags

Gratis een webwinkel beginnen gratis winkel op internet met mijn webwinkel Iedereen kan gratis een professionele webwinkel beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top