Freelance Nederland


Freelance Nederland, de grootste marktplaats voor zzpers freelancers,ondernemers en werkgevers van Nederland, schrijf u vandaag nog gratis in!


zondag 13 november 2011

Max Landsberg TAO Coach Model


Expert Coaches zijn ervan overtuigd dat een autoritaire leider en anders gezegd "de baas  zo goed als uitgestorven is en leren  dat je met tien minuten effectieve coaching al vele uren werk en duizenden euros kunt besparen. Een goede coach kan wonderen oen bij de ontwikkeling en weet mensen te inspireren en te bewegen tot uitmuntende resultaten.

In  De TAO van het coachen leert u hoe ú een goede coach kunt worden en dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn want iedereen heeft bij uitstek leidinggevende vaardigheden in huis, u moet ze alleen nog maar naar boven halen, leren te verbeteren en optimaal in te zetten.

Hoe u een  inspirerende top coach word legt de auteur aan de hand van het verhaal van Alex, senior manager bij een internationaal bedrijf, met overzichtelijke theorie en praktische oefeningen haarfijn uit.

Het boek behandeld de zelftest voor coaches , het 4-stappenplan voor het geven van feedback , motivatie-oefeningen, de matrix van deskundigheid en motivatie voor het kiezen van een coachingsstijl.

Max Landsberg is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van executive coaching en professionele ontwikkeling. Van Max Landsberg  De TAO van het coachen zijn al meer dan 200.000 exemplaren in veertien verschillende talen verkocht.Tags
 
Max Landsberg Tao Coaching is de  sleutel tot verbetering van prestaties, je organisatie en jezelf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top