zondag 13 november 2011

Max Landsberg TAO Coach Model


Expert Coaches zijn ervan overtuigd dat een autoritaire leider en anders gezegd "de baas  zo goed als uitgestorven is en leren  dat je met tien minuten effectieve coaching al vele uren werk en duizenden euros kunt besparen. Een goede coach kan wonderen oen bij de ontwikkeling en weet mensen te inspireren en te bewegen tot uitmuntende resultaten.

In  De TAO van het coachen leert u hoe ú een goede coach kunt worden en dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn want iedereen heeft bij uitstek leidinggevende vaardigheden in huis, u moet ze alleen nog maar naar boven halen, leren te verbeteren en optimaal in te zetten.

Hoe u een  inspirerende top coach word legt de auteur aan de hand van het verhaal van Alex, senior manager bij een internationaal bedrijf, met overzichtelijke theorie en praktische oefeningen haarfijn uit.

Het boek behandeld de zelftest voor coaches , het 4-stappenplan voor het geven van feedback , motivatie-oefeningen, de matrix van deskundigheid en motivatie voor het kiezen van een coachingsstijl.

Max Landsberg is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van executive coaching en professionele ontwikkeling. Van Max Landsberg  De TAO van het coachen zijn al meer dan 200.000 exemplaren in veertien verschillende talen verkocht.Tags
 
Max Landsberg Tao Coaching is de  sleutel tot verbetering van prestaties, je organisatie en jezelf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top