maandag 14 november 2011

Veilig en overal betalen met paypal

Meld u aan voor PayPal en u kunt direct betalingen via creditcard ontvangen.

Maak kennis met PayPal


PayPal is makkelijk – dat begint al bij het openen van de rekening.

Wij laten u zien hoe PayPal werkt.

Veilig online betalen, en nog simpel ook? Dat kan met PayPal. Lees hier wat u allemaal met PayPal kunt doen en hoe het werkt. Ontdek ook de vele webwinkels waar u makkelijk, veilig en snel kunt betalen!

      
Breid uw mogelijkheden uit en bied PayPal aan uw kopers aan
.

Met meer dan 230 miljoen rekeningen in 190 landen en regio's, is PayPal een snelle, betaalbare en gemakkelijke online betaalservice voor grote en kleine bedrijven.
 
De PayPal zakelijke rekening heeft de volgende functies:

Lage kosten. Geen opstartkosten of maandelijkse kosten, geen annuleringskosten en geen minimumbetalingen. Lagere transactiekosten dan andere zakelijke rekeningen.

Snelle instelling. Open een rekening en ga binnen enkele minuten aan de slag. Geen extra software of hardware nodig

Beveiliging. PayPal is toonaangevend op het gebied van fraudepreventie en risicobeheersing en heeft 60% tot70% lagere verliespercentages als gevolg van fraude dan andere zakelijke rekeningen

Gebruik PayPal om gemakkelijk en veilig betalingen te ontvangen. Begin binnen enkele minuten met het accepteren van creditcardbetalingen.

Bereik miljoenen actieve PayPal-kopers door PayPal te integreren in uw bestaande e-commerce-oplossing.

Netwerk van kopers. Een op de drie online kopers in de VS heeft een PayPal-rekening en elke dag melden zich over de hele wereld meer dan 58.000 nieuwe gebruikers bij PayPal aan.
Tags


Veilig online betalen, en nog simpel ook? Dat kan met PayPal. Lees hier wat u allemaal met de gratis PayPal rekening kunt doen en hoe het werkt. Ontdek ook de vele webwinkels waar u makkelijk, veilig en snel kunt betalen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top