zondag 8 januari 2012

Plaats gratis en vrijblijvend uw klus
MKB Brandstof voert een campagne die zich richt op de werknemer. Doel van de campagne is om werknemers de baas te attenderen op de nationale tankpas van MKB Brandstof. Als trigger om dit te doen maken zij kans op een jaar gratis tanken. Zie verder www.mkb-brandstof.nl/tip_je_baas/ voor de volledige aktie.

MKB Brandstof heeft voor deze aktie aansprekende banners laten ontwikkelen.
De “Tip je baas” campagne wordt ondersteund met een aktiecommercial op radio 538.

MKB Brandstof biedt een tankpas voor élke ondernemer. Met de nationale tankpas van MKB Brandstof worden alle losse tankbonnen vervangen door één maandelijkse verzamelfactuur. De tankpas werkt via het vertrouwde transactie-netwerk van Travelcard en kan hierdoor overal worden gebruikt.
Dus niet alleen bij de grote merken, maar ook bij witte pompen, onbemande pompen en de Makro. MKB Brandstof richt zich op kleine wagenparken, van 1 tot 10 auto's. De meeste klanten hebben geen leaseauto maar een auto die is gekocht door het bedrijf (een vergeten marktsegment van maar liefst 450.000 auto's). MKB brandstof is het afgelopen jaar gegroeid van 2000 naar 7000 actieve tankpassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top