zondag 8 januari 2012

Bedrijfstoetsing.nl bied inzicht en zekerheid


Het individuele rapport voor consumenten en bedrijven

Bedrijfstoetsing.nl biedt consumenten en bedrijven inzicht en zekerheid over het bedrijf waar de consument een product wil kopen, of waar een bedrijf zaken mee wil doen. Een degelijk rapport met daarin alle relevante gegevens is nu ook voor consumenten en bedrijven eenvoudig verkrijgbaar via de aankoop van een individueel rapport voor de kostprijs van € 14,95.

Consumenten, zzp-ers, ondernemers, starters, en grotere bedrijven die op het punt staan een (online) aankoop te doen of een overeenkomst te sluiten hebben vaak behoefte aan meer zekerheid. Worden de producten of diensten die ik bestel en vooraf moet betalen daadwerkelijk geleverd? Is mijn aanbetaling in veilige handen?

Een rapport van Bedrijfstoetsing.nl geeft een helder beeld van de financiële status en historie van het bedrijf en de ondernemer erachter, voordat de aankoop wordt gedaan en de betaling plaatsvindt.

Een jaarabonnement voor bedrijven

Transparantie en betrouwbaarheid: het zijn twee kernwaarden van een bedrijf waar consumenten veel waarde aan hechten. Zij kopen immers steeds vaker (online) producten en diensten van een voor hen onbekende aanbieder. Vragen als ‘Kan ik dit bedrijf wel vertrouwen?’ en ‘Krijg ik het product wel dat ik zojuist heb betaald?’ vloeien hieruit voort. Met een abonnement van € 150,- op Bedrijfstoetsing.nl geeft een bedrijf openheid van zaken. Het overzichtelijke bedrijfsrapport is gratis beschikbaar voor (toekomstige) klanten. Zo neemt het bedrijf onzekerheid weg en wordt de omzet vergroot.


WinkelomschrijvingBedrijfstoetsing.nl is een onderdeel van Ondernemingsscan B.V. Bedrijfstoetsing.nl is gevestigd in Laren NH, en is gestart in het najaar van 2010.

Achtergrond rapportages van Bedrijfstoetsing.nl

De informatie die wordt vermeld in de rapporten van Bedrijfstoetsing.nl is met de uiterste zorg samengesteld door EDR Credit Services, één van Nederlands grootste financiële informatiebureaus en onderdeel van DAS Rechtsbijstand. De rapporten worden samengesteld op basis van uitgebreid onderzoek door EDR, in combinatie met gegevens die zijn vastgelegd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Op basis van deze rapporten bepalen kredietverstrekkers en/of banken of zij met bedrijven zaken willen doen. Met Bedrijfstoetsing.nl wordt dit ook voor de consument mogelijk gemaakt.

DoelgroepBedrijfstoetsing rapporten:


Iedereen die op het punt staat een financiële transactie te sluiten en behoefte heeft aan meer zekerheid op financieel vlak zoals:

• Consumenten die kopen bij webwinkels;
• Klanten van bedrijven die actief zijn in de bouw- en kluswereld;
• Autokopers (betrouwbaarheid autobedrijf ivm garantie e.d.);
• Leveranciers/groothandels die een kredietverhouding aangaan met hun afnemers;
• Uitzendbureau’s.Bedrijfstoetsing abonnementen:

Bedrijven die er baat bij hebben dat twijfel over financiële betrouwbaarheid bij klanten wordt weggenomen zoals bijvoorbeeld;

• Webwinkels;
• Bouw-, klus-, schilders-, stukadoors-, hoveniersbedrijven etc;
• Autobedrijven.

Links

GRATIS BESCHIKBARE TOETSING


Als bedrijf uw eigen toetsing aanbieden


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top