zondag 8 januari 2012

Bedrijfstoetsing.nl bied inzicht en zekerheid










Het individuele rapport voor consumenten en bedrijven

Bedrijfstoetsing.nl biedt consumenten en bedrijven inzicht en zekerheid over het bedrijf waar de consument een product wil kopen, of waar een bedrijf zaken mee wil doen. Een degelijk rapport met daarin alle relevante gegevens is nu ook voor consumenten en bedrijven eenvoudig verkrijgbaar via de aankoop van een individueel rapport voor de kostprijs van € 14,95.

Consumenten, zzp-ers, ondernemers, starters, en grotere bedrijven die op het punt staan een (online) aankoop te doen of een overeenkomst te sluiten hebben vaak behoefte aan meer zekerheid. Worden de producten of diensten die ik bestel en vooraf moet betalen daadwerkelijk geleverd? Is mijn aanbetaling in veilige handen?

Een rapport van Bedrijfstoetsing.nl geeft een helder beeld van de financiële status en historie van het bedrijf en de ondernemer erachter, voordat de aankoop wordt gedaan en de betaling plaatsvindt.

Een jaarabonnement voor bedrijven

Transparantie en betrouwbaarheid: het zijn twee kernwaarden van een bedrijf waar consumenten veel waarde aan hechten. Zij kopen immers steeds vaker (online) producten en diensten van een voor hen onbekende aanbieder. Vragen als ‘Kan ik dit bedrijf wel vertrouwen?’ en ‘Krijg ik het product wel dat ik zojuist heb betaald?’ vloeien hieruit voort. Met een abonnement van € 150,- op Bedrijfstoetsing.nl geeft een bedrijf openheid van zaken. Het overzichtelijke bedrijfsrapport is gratis beschikbaar voor (toekomstige) klanten. Zo neemt het bedrijf onzekerheid weg en wordt de omzet vergroot.


Winkelomschrijving



Bedrijfstoetsing.nl is een onderdeel van Ondernemingsscan B.V. Bedrijfstoetsing.nl is gevestigd in Laren NH, en is gestart in het najaar van 2010.

Achtergrond rapportages van Bedrijfstoetsing.nl

De informatie die wordt vermeld in de rapporten van Bedrijfstoetsing.nl is met de uiterste zorg samengesteld door EDR Credit Services, één van Nederlands grootste financiële informatiebureaus en onderdeel van DAS Rechtsbijstand. De rapporten worden samengesteld op basis van uitgebreid onderzoek door EDR, in combinatie met gegevens die zijn vastgelegd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Op basis van deze rapporten bepalen kredietverstrekkers en/of banken of zij met bedrijven zaken willen doen. Met Bedrijfstoetsing.nl wordt dit ook voor de consument mogelijk gemaakt.

Doelgroep



Bedrijfstoetsing rapporten:


Iedereen die op het punt staat een financiële transactie te sluiten en behoefte heeft aan meer zekerheid op financieel vlak zoals:

• Consumenten die kopen bij webwinkels;
• Klanten van bedrijven die actief zijn in de bouw- en kluswereld;
• Autokopers (betrouwbaarheid autobedrijf ivm garantie e.d.);
• Leveranciers/groothandels die een kredietverhouding aangaan met hun afnemers;
• Uitzendbureau’s.



Bedrijfstoetsing abonnementen:

Bedrijven die er baat bij hebben dat twijfel over financiële betrouwbaarheid bij klanten wordt weggenomen zoals bijvoorbeeld;

• Webwinkels;
• Bouw-, klus-, schilders-, stukadoors-, hoveniersbedrijven etc;
• Autobedrijven.

Links

GRATIS BESCHIKBARE TOETSING


Als bedrijf uw eigen toetsing aanbieden


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top