zondag 26 februari 2012

De ideale alles in een boekhouding oplossingBoekhoudprogramma totaalconcept

 KPI .


Voor het bijhouden van de boekhouding zijn er zeer veel diensten en pakketten beschikbaar die echter geen optimale totale oplossing bieden voor het verwerken van de boekhouding, salaris-administratie, de jaarrekening en de belastingaangiften

Uit alle aanbieders springt  Mijncijfersklaar.nl  naar voren als meest efficiente  totaal oplossing   ten opzichte van  andere boekhoudpakketten
.
Van A tot Z is alles rondom uw boekhouding en rapportages geregeld zodat u geen zorgen meer heeft over al deze activiteiten. Het systeem is eenvoudig en uitermate geschikt voor de boekhouding van MKB en ZZP'ers.

Behalve een goede afhandeling van uw administratie en het verzorgen van uw jaarrekening en aangiften, staan hoogwaardige adviesdiensten ter beschikking. .

Uw boekhouding word door Mijncijfersklaar.nl verzorgd tegen een vaste prijs die vooraf via de prijscalculator berekend is.

Door het unieke concept bespaart u op de kosten en houd u meer tijd over voor uw werkzaamheden.

Informatie voor ZZP'ers

Na het scannen en uploaden van de boekhouding door uzelf, verricht de software van het systeem de volgende werkzaamheden:

De documenten en andere informatie (bijvoorbeeld digitale bankafschriften) worden herkend en geboekt in het boekhoudpakket van het systeem

Aangiften omzetbelasting worden in de loop van het jaar compleet verzorgd en afgehandeld

Het systeem geeft in de loop van het jaar via de portal informatie door aan de ZZP’er, zoals onder meer:

Saldibalans voor inzicht wat er geboekt is

Grafische overzichten betreffende verloop van: omzet, winst, totaal debiteuren en totaal crediteuren

De ingediende aangiften omzetbelasting

De jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting opgesteld

Na communicatie en een akkoordverklaring door de ZZP’er wordt de aangifte bij de belastingdienst ingediend.Gratis overstapservice

 

Bent u ook uw te hoge accountantskosten zat?  Als u hulp wilt bij het regelen van een goede overgang van uw huidige accountant of administratiekantoor naar Mijncijfersklaar.nl  dan kunt u gebruik maken van de  gratis service om de overstap professioneel en succesvol te laten verlopen.


Voorbeelden van (startende) ondernemingen die reeds gebruik maken van Mijncijfersklaar.nl:
Detailhandel , Groothandel, Winkeliers,  ZZP'ers ,Personal holdings, Management B.V.'s,  ICT-bedrijven, Horeca ondernemers ,Bouwbedrijven, Garagebedrijven,  Makelaars ,Zakelijke dienstverleners, Financiële tussenpersonen ,Verenigingen en Stichtingen etc..

1 opmerking:

  1. Voor veel zzp'ers is boekhouden en het doen van belastingaangiftes een noodzakelijk kwaad.

    Een goede boekhouding geeft ondernemers veel inzicht en het maakt de Btw-aangiften en aangifte inkomstenbelasting veel eenvoudiger.

    Er zijn veel opties zoals bijvoorbeeld http://www.accoo.nl/ maar ook de schrijver van dit artikel biedt een prima dienst.

    BeantwoordenVerwijderen

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top