zondag 26 februari 2012

De ideale alles in een boekhouding oplossingBoekhoudprogramma totaalconcept

 KPI .


Voor het bijhouden van de boekhouding zijn er zeer veel diensten en pakketten beschikbaar die echter geen optimale totale oplossing bieden voor het verwerken van de boekhouding, salaris-administratie, de jaarrekening en de belastingaangiften

Uit alle aanbieders springt  Mijncijfersklaar.nl  naar voren als meest efficiente  totaal oplossing   ten opzichte van  andere boekhoudpakketten
.
Van A tot Z is alles rondom uw boekhouding en rapportages geregeld zodat u geen zorgen meer heeft over al deze activiteiten. Het systeem is eenvoudig en uitermate geschikt voor de boekhouding van MKB en ZZP'ers.

Behalve een goede afhandeling van uw administratie en het verzorgen van uw jaarrekening en aangiften, staan hoogwaardige adviesdiensten ter beschikking. .

Uw boekhouding word door Mijncijfersklaar.nl verzorgd tegen een vaste prijs die vooraf via de prijscalculator berekend is.

Door het unieke concept bespaart u op de kosten en houd u meer tijd over voor uw werkzaamheden.

Informatie voor ZZP'ers

Na het scannen en uploaden van de boekhouding door uzelf, verricht de software van het systeem de volgende werkzaamheden:

De documenten en andere informatie (bijvoorbeeld digitale bankafschriften) worden herkend en geboekt in het boekhoudpakket van het systeem

Aangiften omzetbelasting worden in de loop van het jaar compleet verzorgd en afgehandeld

Het systeem geeft in de loop van het jaar via de portal informatie door aan de ZZP’er, zoals onder meer:

Saldibalans voor inzicht wat er geboekt is

Grafische overzichten betreffende verloop van: omzet, winst, totaal debiteuren en totaal crediteuren

De ingediende aangiften omzetbelasting

De jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting opgesteld

Na communicatie en een akkoordverklaring door de ZZP’er wordt de aangifte bij de belastingdienst ingediend.Gratis overstapservice

 

Bent u ook uw te hoge accountantskosten zat?  Als u hulp wilt bij het regelen van een goede overgang van uw huidige accountant of administratiekantoor naar Mijncijfersklaar.nl  dan kunt u gebruik maken van de  gratis service om de overstap professioneel en succesvol te laten verlopen.


Voorbeelden van (startende) ondernemingen die reeds gebruik maken van Mijncijfersklaar.nl:
Detailhandel , Groothandel, Winkeliers,  ZZP'ers ,Personal holdings, Management B.V.'s,  ICT-bedrijven, Horeca ondernemers ,Bouwbedrijven, Garagebedrijven,  Makelaars ,Zakelijke dienstverleners, Financiële tussenpersonen ,Verenigingen en Stichtingen etc..

1 opmerking:

  1. Voor veel zzp'ers is boekhouden en het doen van belastingaangiftes een noodzakelijk kwaad.

    Een goede boekhouding geeft ondernemers veel inzicht en het maakt de Btw-aangiften en aangifte inkomstenbelasting veel eenvoudiger.

    Er zijn veel opties zoals bijvoorbeeld http://www.accoo.nl/ maar ook de schrijver van dit artikel biedt een prima dienst.

    BeantwoordenVerwijderen

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top