maandag 20 februari 2012

De meest complete ZZP starters freelancer gidsZZP GIDS / 2011-2012


ZZP GIDS / 2011-2012
handboek voor zzp'ers, freelancers en MKB
**ZZP GIDS / 2011-2012

De meest complete en uitgebreide jaargids voor ZZP"ers, starters, en freelancers. Alles over financien, de nieuwste belastingwetgeving, starten met een uitkering, marketing, pensioenen, het binnenhalen van opdrachten, het concurrentiebeding. Kortom, alles wat met ondernemen als ZZP"er of zzp, freelancen te maken heeft.

De ZZP Gids is betrouwbaar en compleet, precies zoals een naslagwerk moet zijn. Op prettig leesbare wijze leest u over alle facetten van het ondernemerschap; het ondernemingsplan, financiering, starten en de eigen werkruimte, het concurrentiebeding, netwerken en de fiscus. Klik hier voor zzp voordeel, voordelige combinatiepakketten methoge kortingen.


Met behulp van de ZZP GIDS / 2011-2012 gids bent u in staat om uw eigen praktijk te starten als freelancer of als ZZP"er. Aan dit boek werkten verschillende deskundigen mee op juridisch, administratief en bedrijfskundig vlak. Een must voor zelfstandigen, ZZP"ers en freelancers!

De meest complete ZZP starters freelancer gids


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top