maandag 20 februari 2012

Handboek Voor De Zzp'Er


Handboek Voor De Zzp'Er

 

Vrijheid je werk zelf in te delen, meer variatie en vaak ook grotere inkomsten het bestaan als zelfstandige zonder personeel of zzp?er lijkt ideaal. Reden waarom inmiddels honderdduizenden Nederlanders voor deze bedrijfsvorm hebben gekozen. Maar geen paradijs zonder verraderlijke slangen. Het Handboek voor de zzp?er wijst u de weg in de jungle van fiscale regelgeving, administratieve verplichtingen en aansprakelijkheidsvalkuilen.

Handboek Voor De Zzp'Er 2011-2012

Uiteraard is er ook volop aandacht voor de plezierige kanten van het ondernemersbestaan. Zo leert u hoe u op een kosteneffectieve wijze marketing bedrijft, hoe u uw acquisitie kunt verbeteren en op welke manier u klanten aan u bindt. Tot de behandelde onderwerpen behoren:


Waarom voor uzelf beginnen?
Wat gaat u doen?
Keuze van de rechtsvorm
Administratie
Belastingen
Personeelszaken
Marketing en acquisitie
Juridische ondernemersbasiskennis
Factureren en incasseren
Financiële planning en verzekeringen
De toekomst

Tips aan startende ondernemers (ZZP'er staat voor Zelfstandige Zonder Personeel). Alle aspecten van het ondernemerschap komen ter sprake: marktverkenning, financien, ondernemingsplan, rechtsvormen, marketing, offerten enzovoort. Het boek is toegankelijk en elke starter die de aanwijzingen volgt, heeft meer kansen op succesvol ondernemerschap dan zij die de voorbereiding verwaarlozen. Derde herziene van dit oorspronkelijk in 2010 verschenen boek. De aanduiding 'geheel herziene druk' is niet correct. Deze nieuwe uitgave bevat geen nieuws, maar her en daar zijn wat korte zinnen toegevoegd of verwijderd. Zelfs het 'voor- en dankwoord' is geheel gelijk aan de tweede herziene druk. Afgezien daarvan een redelijk overzichtelijk en praktisch boek.

R.J. Blom


Meer boeken >>>>

Tags

ZZP boeken in het nieuws, de best beoordeelde tips aan startende ondernemers (ZZP'er staat voor Zelfstandige Zonder Personeel). Boektip ZZP Handboek Voor De Zzp'Er 2011-2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top