maandag 20 februari 2012

Handboek Voor De Zzp'Er










Handboek Voor De Zzp'Er

 

Vrijheid je werk zelf in te delen, meer variatie en vaak ook grotere inkomsten het bestaan als zelfstandige zonder personeel of zzp?er lijkt ideaal. Reden waarom inmiddels honderdduizenden Nederlanders voor deze bedrijfsvorm hebben gekozen. Maar geen paradijs zonder verraderlijke slangen. Het Handboek voor de zzp?er wijst u de weg in de jungle van fiscale regelgeving, administratieve verplichtingen en aansprakelijkheidsvalkuilen.

Handboek Voor De Zzp'Er 2011-2012

Uiteraard is er ook volop aandacht voor de plezierige kanten van het ondernemersbestaan. Zo leert u hoe u op een kosteneffectieve wijze marketing bedrijft, hoe u uw acquisitie kunt verbeteren en op welke manier u klanten aan u bindt. Tot de behandelde onderwerpen behoren:


Waarom voor uzelf beginnen?
Wat gaat u doen?
Keuze van de rechtsvorm
Administratie
Belastingen
Personeelszaken
Marketing en acquisitie
Juridische ondernemersbasiskennis
Factureren en incasseren
Financiële planning en verzekeringen
De toekomst

Tips aan startende ondernemers (ZZP'er staat voor Zelfstandige Zonder Personeel). Alle aspecten van het ondernemerschap komen ter sprake: marktverkenning, financien, ondernemingsplan, rechtsvormen, marketing, offerten enzovoort. Het boek is toegankelijk en elke starter die de aanwijzingen volgt, heeft meer kansen op succesvol ondernemerschap dan zij die de voorbereiding verwaarlozen. Derde herziene van dit oorspronkelijk in 2010 verschenen boek. De aanduiding 'geheel herziene druk' is niet correct. Deze nieuwe uitgave bevat geen nieuws, maar her en daar zijn wat korte zinnen toegevoegd of verwijderd. Zelfs het 'voor- en dankwoord' is geheel gelijk aan de tweede herziene druk. Afgezien daarvan een redelijk overzichtelijk en praktisch boek.

R.J. Blom


Meer boeken >>>>

Tags

ZZP boeken in het nieuws, de best beoordeelde tips aan startende ondernemers (ZZP'er staat voor Zelfstandige Zonder Personeel). Boektip ZZP Handboek Voor De Zzp'Er 2011-2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top