maandag 20 februari 2012

Eerste hulp bij online ondernemen


Eerste hulp bij online ondernemen


Eerste hulp bij online ondernemen 
geld verdienen door en met internet
Nederlands - Hardcover
120 pagina's |

Op het internet liggen veel kansen te wachten voor jou als ondernemer. Eerste Hulp Bij Online Ondernemen helpt je die kansen te grijpen. Ben je nog niet online? Dan biedt dit boek eerste hulp bij je eerste stappen op het wereldwijde web. Ben je wel actief op internet? Dan helpt dit boek deuren te openen om meer te ondernemen op internet. Aan de hand van praktische informatie en handige tips leer je hoe je geld verdient met je website, beter zichtbaar wordt in zoekmachines en bespaart op kantoorkosten.\

De reeks "Eerste Hulp Bij..." is een initiatief van MKB-Nederland en MKB Servicedesk BV en biedt ondernemers in het mkb ondersteuning in de vorm van praktische informatie en handige tips. Eerste Hulp Bij Online Ondernemen is de eerste uitgave in deze reeks. 

Eerste hulp bij online ondernemen
Eerste hulp bij online ondernemen


Bol.com trakteert: GRATIS cadeaubon


Dit boek leidt leken soepel door de wondere wereld van het online ondernemen. In no-nonsense taal krijg je alle uitleg bij de begrippen als SEO, SEA en KPI. Ik kreeg tijdens het lezen steeds meer zin om mijn droom webshop te openen. Prikkelend en smakelijk leesvoer. De interviews met online ondernemers als Patrick Kerssemakers (fonq) en Rogier de Mol (de Mol Drankenspecialist) zijn een absolute  aanrader.

1 opmerking:

  1. In "Online ondernemen" vind ik inspiratie en bemoedigingt. Met dit boek als leidraad zal ik de eerste beginnersfouten voorkomen en direct al weten waar de valkuilen zijn.Ik kan gebruik maken van een scha aan kennis en ervaring. Het boek heeft een aantrekkelijke vormgeving en lay-out, he is overzichtelijk ,de korte teksten zijn goed te vatten en er staan heel wat praktische tips waar ik echt wat aan heb. Het boek is toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar, heeft een heldere uitleg, het is ook verrassend overzichtelijk en heeft een behoorlijke inhoud. Een aanrader, De reeks "Eerste Hulp Bij..." is een initiatief van MKB-Nederland en MKB Servicedesk BV en biedt ondernemers in het mkb ondersteuning in de vorm van praktische informatie en handige tips. Eerste Hulp Bij Online Ondernemen is de eerste uitgave in deze reeks.

    BeantwoordenVerwijderen

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top