maandag 27 februari 2012

Gratis 250 fullcolour visitekaarten en cadeau

Geen zin om op en neer naar de drukkerij te moeten gaan voor het uitzoeken van een ontwerp, het goedkeuren van een voorbeeldkaartje en het uiteindelijke ophalen van je bestelling?

Iedereen kan bij VistaPrint.nl uit 42 ‘voor ontworpen’ schitterende visitekaartjes kiezen, volledig in kleur en er maar liefst 250 gratis bestellen.

Er is geen enkele andere aanbieder in Nederland die een soortgelijke aanbieding ook maar tegen een fractie van de prijs aan kan bieden! Tevens mag iedereen zo vaak deze gratis visitekaartjes bestellen als men wilt en je bestelt gemakkelijk op maat gemaakt drukwerk in slechts minuten online!

Gratis campagnes

Niet alleen staat VistaPrint bekend om de gratis visitekaartjes maar tevens bieden zij een unieke campagne aan. In deze campagne staan de top 6 gratis producten van VistaPrint. Deze producten wisselen elke maand waardoor altijd een nieuw assortiment van de meest populaire producten beschikbaar is.

Bij VistaPrint.nl kan men uit professionele ‘voor ontworpen’ drukwerk kiezen, en deze volledig op maat maken, de lettersoort, letterkleur en lettergrootte veranderen en eenvoudig kunnen foto’s en logo’s worden geupload.De voordelen van VistaPrint op een rij

Een uniek aanbod: niemand, maar dan ook werkelijk geen enkel bedrijf kan in Nederland een dergelijke aanbieding van 250 full-color visitekaarten en/of ander drukwerk gratis aanbieden.

Gemak: men kan snel en gemakkelijk binnen enkele minuten online bestellen zonder dure software of ontwerpervaring.

Maatwerk: men kan het drukwerk totaal naar eigen keuze ontwerpen.

Gratis:  250 full-color visitekaarten met de keuze uit maar liefst  42 gratis ontwerpen  dus er is voor ieder wat wils.


Diversiteit: naast gratis visitekaartjes bieden wij ook ander op maat drukwerk.Voor adres stickers, brochures, presentatie mappen, stempels, postkaarten, uitnodigingen etc.!

Snelgroeiend: met meer dan 7 miljoen klanten binnen 5 jaar zijn zij een gevestigde naam en één van de meest bezochte  website van de markt waarin zij actief zijn.


Tags


Gratis professioneel drukwerk, Gratis:  250 full-color visitekaarten met de keuze uit meer dan 40   ontwerpen, Er is geen enkele andere aanbieder in Nederland die een soortgelijke aanbieding ook maar tegen een fractie van de prijs aan kan bieden! Tevens mag iedereen zo vaak deze gratis visitekaartjes bestellen als men wilt en je bestelt gemakkelijk op maat gemaakt drukwerk in slechts minuten online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top