dinsdag 28 februari 2012

Gratis Pinkpop App Downloads

Pinkpop gratis app download

De Pinkpop App van vorig jaar is zo goed bevallen dat er dit jaar al veel eerder een nieuwe versie beschikbaar is. De App is gratis te downloaden in de App store. Zo heb je altijd het laatste nieuws bij de hand. Wel zo handig zodra komende woensdag de presentatie plaats vind en als de voorverkoop start!

Download alvast dit voorproefje op de Pinkpop App 2012 met daarin:

- Countdown naar de perspresentatie, start voorverkoop en het begin van Pinkpop.
- Live stream met Pinkpop-nieuws.
- Live Twitter feed.
- Actueel programmaoverzicht.

 


Deze app is voor iPhone en iPad ontwikkeld
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad.Vereist iOS 4.0 of nieuwer

Populaire Pinkpop Apps

(((((

iPhone apps

1-6
Naam Ontwikkelaar Categorie Uitgegeven/Bijgewerkt
PinkpopBestAppCompany V.O.F.Music05/28/11
Waar's m'n tent?Ostempa SoftwareMusic05/19/10
FestivalgangerJoeppsSocial Networking07/25/10
Young ArtDoodleSoftEntertainment07/04/11
PinkPad LightreddelicousappsEducation06/25/11
Pinkpad CalculatorreddelicousappsUtilities05/27/11

)))))

Niet gevonden wat u zocht ...zoek dan hier je favouriete app.

Zoek hier je favouriete muziek
Tags

Pinkpop gratis aps bij de app store
Gratis apps downloads - Countdown naar de perspresentatie, start voorverkoop en het begin van Pinkpop. - Live stream met Pinkpop-nieuws - Live Twitter feed - Actueel programmaoverzicht Zoekwidget zoek snel je favoriete app gratis download. aanziinnige te gekke  Apps voor pinkpopfans kust cultuur en muziek en alle andere enthousiaste ondernemers.
iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.Via onze apps zoekwidget kunt snel de nieuwste gratis apps en itunes downloads zoeken.

Apple’s applicatiewinkel biedt betaalde en gratis apps voor iPhone, iPad en iPod Touch. In totaal staan er meer dan 6000.000 verschillende apps in de App Store.
Via de Apple apps zoekwidget kunt U snel de nieuwste gratis apps en itunes downloads zoeken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top