zaterdag 3 maart 2012

25 miljard downloads Apple's App 

online adverteren www.m4n.nl

 

25 miljard Apps downloads bij Apple's

Apple's App Store is een hype en breekt alle records.

In januari 2011 werd de 10 miljardste download gehaald. Een jaar en bijna twee maanden later zijn daar dus 15 miljard bijgekomen.
De persoon die de 25 miljardste download verricht wint een cadeaukaart voor iTunes ter waarde van 10.000 dollar. Wie de winnaar is, maakt Apple ‘binnenkort’ bekend.

Apple’s applicatiewinkel biedt betaalde en gratis apps voor iPhone, iPad en iPod Touch. In totaal staan er meer dan 6000.000 verschillende apps in de App Store.

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.Via de apps zoekwidget kunt U snel de nieuwste en gratis apps en itunes vinden in alle genres. Via de RSS nieuws feeds blijft u automatisch op de hoogte van het door u gewenste nieuws.

Apple’s applicatiewinkel biedt betaalde en gratis apps voor iPhone, iPad en iPod Touch. In totaal staan er meer dan 6000.000 verschillende apps in de App Store.

Apple's application store offers paid and free apps for iPhone, iPhone and iPod Touch. In total there are more than 6000.000 different apps in the App Store.

Our Widget lets you Quickly find the latest apps and itunes downloads.
You can use our RSS Services to be informed automatically to quickly find the latest apps and itunes downloads.

Om items te downloaden,installeer gratis iTunes, als u deze nog niet heeft geinstalleerd.

To download items, if not installed yet,  install iTunes for free.Free Download

Apps RSS Gratis Nieuws Dienst

Maak gratis gebruik van de apps RSS nieuws service en blijf op de hoogte van de nieuwste apps en I-tunes.


Top RSS feeds


Top 10 Gratis Apps 
Top 10 Muziek
Top 10 Muziek Nieuwe releases

 
Top 25 Muziek
Top 25 Gratis Apps 

Top 100 Albums
Top 100 Muziekvideo´s

Top 100 Muziek Releases 
Top 100 Hits


Top 100 Boeken
Top100 Beste Films
Top 100 Beste Audioboeken
Top 100 Gratis Mac apps
Top 100 Betaalde Mac apps
Top100 Alle Mac apps
Top 100 I tunes U verzamelingen
Top 100 Gratis iOs apps

Top 100 Albums
Top 100 Beste Mixes
Top 100 Tophits
Top 100 Nieuwe Releases
Top 100 Zojuist Toegevoegd
Top Aanbevolen Albums en extra´s
Top 100 Beste Muziek Video´s
Top 100 Podcasts

************************************************************************

United States RSS Services
Free Download

Apple World Fan Store

RSS informs automatically about music apps downloads and all other services.Tags

About

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.Via onze apps zoekwidget kunt snel de nieuwste apps en itunes, boeken, series, albums, top lijsten en alle gratis downloads vinden.

iTunes is the world's easiest way to organize your digital media collection.Via our search widgets you can can quickly find the latest apps and itunes free downloads. Apple's application store offers paid and free apps for iPhone, iPhone and iPod Touch. In total there are more than 6000.000 different apps in the App Store.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top