zaterdag 3 maart 2012

Congres Intranet 2012 Utrecht 13032012
Congres Intranet. Wil jij alles weten van mobiele toegang en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van intranet? Wil je geïnspireerd worden door internationaal befaamde experts? Heb je vragen over zaken als budget, beheer en kostenbesparing? Kom dan op 13 maart naar de Jaarbeurs te Utrecht. Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar.

FM spaartip
Enterprise Social Media

Ook dit jaar staat Congres Intranet in het teken van Enterprise Social Media, de sociale kant van intranet. Maar ook buiten de sessies is er voldoende tijd om contacten te leggen en te netwerken

Programma

Bekijk het gevarieerde dagprogramma. Met breakouts verzorgd door grote, aansprekende organisaties, waaronder Philips, ABN AMRO en Shell

Mobiel intranet

Steeds meer intranetten worden toegankelijk via smartphones en tablets. De nieuwste ontwikkelingen komen aan bod op het Congres.

Locatie

Congres Intranet 2012 vindt op 13 maart net als voorgaande jaren plaats in de schitterende Polar-zaal naast Mediaplaza in de Jaarbeurs te Utrecht.

Meer informatie

Sponsors


e-office

MIXIT

Motion 10

ICITImtechIncentroJobberWinkwaves


Rapid Circle
ExposantenCommunited


FunaticGX


HippoPapyrsQS Solutions


OracleOGD

Wij wensen u veel succes!

Freelance Ondernemers Markt

Smart Media FM Zoekresultaten

Meer >>>

RSS Nieuw Feed Nieuwste producten
Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste producten

RSS Nieuws Feed Korting Coupon Codes
Ontvang automatisch alle nieuwe korting coupon codes

Microsoft Office Windows Design & Developers Office & Games
Alle producten, particuliere en zakelijke diensten voor optimaal succes

Bespaar tijd en geld met funkey sneltoetsen
Sneltoetsen-efficiënt werken is een Online training die volledig werkt via het internet (cloudhosted Microsoft Office omgeving).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top