zaterdag 3 maart 2012

Congres Intranet 2012 Utrecht 13032012
Congres Intranet. Wil jij alles weten van mobiele toegang en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van intranet? Wil je geïnspireerd worden door internationaal befaamde experts? Heb je vragen over zaken als budget, beheer en kostenbesparing? Kom dan op 13 maart naar de Jaarbeurs te Utrecht. Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar.

FM spaartip
Enterprise Social Media

Ook dit jaar staat Congres Intranet in het teken van Enterprise Social Media, de sociale kant van intranet. Maar ook buiten de sessies is er voldoende tijd om contacten te leggen en te netwerken

Programma

Bekijk het gevarieerde dagprogramma. Met breakouts verzorgd door grote, aansprekende organisaties, waaronder Philips, ABN AMRO en Shell

Mobiel intranet

Steeds meer intranetten worden toegankelijk via smartphones en tablets. De nieuwste ontwikkelingen komen aan bod op het Congres.

Locatie

Congres Intranet 2012 vindt op 13 maart net als voorgaande jaren plaats in de schitterende Polar-zaal naast Mediaplaza in de Jaarbeurs te Utrecht.

Meer informatie

Sponsors


e-office

MIXIT

Motion 10

ICITImtechIncentroJobberWinkwaves


Rapid Circle
ExposantenCommunited


FunaticGX


HippoPapyrsQS Solutions


OracleOGD

Wij wensen u veel succes!

Freelance Ondernemers Markt

Smart Media FM Zoekresultaten

Meer >>>

RSS Nieuw Feed Nieuwste producten
Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste producten

RSS Nieuws Feed Korting Coupon Codes
Ontvang automatisch alle nieuwe korting coupon codes

Microsoft Office Windows Design & Developers Office & Games
Alle producten, particuliere en zakelijke diensten voor optimaal succes

Bespaar tijd en geld met funkey sneltoetsen
Sneltoetsen-efficiënt werken is een Online training die volledig werkt via het internet (cloudhosted Microsoft Office omgeving).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top