zondag 4 maart 2012

i-tunes Top 25 en top nieuwste nummersTop Gratis APPS

Tags

De iTunes top 25 en top 25 Nieuwste Relaeses. Actuele Toplijsten ITunes. Maak Handig gebruik van de iTUnes Zoekwidget en de RSS Services en vind snel snel de nieuwste tunes, apps, gratis downloads, Blijf automatisch op de nieuwste uitgaves en ontwikkelingen via iTunes RSS Nieuws Dienst.

iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.Via de apps zoekwidget kunt U snel de nieuwste en gratis apps en itunes vinden in alle genres. Via de RSS nieuws feeds blijft u automatisch op de hoogte van het door u gewenste nieuws.

Apple’s applicatiewinkel biedt betaalde en gratis apps voor iPhone, iPad en iPod Touch. In totaal staan er meer dan 6000.000 verschillende apps in de App Store.

Apple's application store offers paid and free apps for iPhone, iPhone and iPod Touch. In total there are more than 6000.000 different apps in the App Store.

Our Widget lets you Quickly find the latest apps and itunes downloads.
You can use our RSS Services to be informed automatically to quickly find the latest apps and itunes downloads.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top