zondag 4 maart 2012

Facebook Nieuws International News Reporter

Facebook News Report

  Facebook News Headlines Facebook Nieuws International News Reporter
  Facebook Nieuws Journaal Tips Trics Tutorials Gratis Handleidingen


  Facebook Vacatures Nederland

  Facebook Vacatures Belgie
  Facebook Jobs US

  More Jobs? >>> Search Engine
  Meer banen? >>> Vacaturebank  More >>>>>
  To download items, if not installed yet,  install iTunes for free.

  Free Download


  About

  iTunes is 's werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden.Via onze apps zoekwidget kunt snel de nieuwste apps en itunes, boeken, series, albums, top lijsten en alle gratis downloads vinden.

  iTunes is the world's easiest way to organize your digital media collection.Via our search widgets you can can quickly find the latest apps and itunes free downloads. Apple's application store offers paid and free apps for iPhone, iPhone and iPod Touch. In total there are more than 6000.000 different apps in the App Store.

  Tags

  Facebook Nieuws Facebook Headlines Facebook Voorpagina Nieuws Facebook Links, Facebook Tutorial Facebook Apps Facebook Marketing Secrets Facebook Gratis tips voor meer fans, Facebook Trics and tips Facebook Handleding, Faceboek Account Beveiligen
  Facebook apps Search Widgets

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten

  ad


  Gratis gids met zzp tips

  Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.  U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

  Freelance Termen  freelance


  zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


  kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


  Zonder vast werkverband


  Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


  Zonder duurzaam contract

  Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

  Freelance Markt Groeit  Schrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

  ZZP Groei Nederland

  Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

  Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

  Stijging zet door

  Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

  Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

  Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

  Meer opdrachten

  Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

  Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

  Eigen bedrijf starten

  De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.  back to top