U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

maandag 2 april 2012

Abvakabo FNV Nieuws

Freelance Nederland, de grootste marktplaats voor zzpers freelancers,ondernemers en werkgevers van Nederland, schrijf u vandaag nog gratis in!
Schrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland

Abvakabo FNV


Abvakabo FNV is dé expert als het gaat om werk en inkomen. Wij hebben zo’n 350.000 leden die daarvan profiteren.


De gezamenlijke vakbonden van FNV hebben besloten tot het oprichten van een nieuwe vakbeweging in Nederland

De Nieuwe Vakbeweging


De gezamenlijke vakbonden van FNV hebben besloten tot het oprichten van een nieuwe vakbeweging in Nederland.

Een Hard Gelag volgen en liken!

Het was dikke pret in het kabinet met dat gelach van Mark Rutte, Maxime Verhagen en Geert Wilders, de grondleggers van een rampzalige coalitie lachen om de crisis in het land - moet verhullen waar ze werkelijk mee bezig zijn: met een ongekende asociale aanslag op de publieke sector. De hand gaat stijf op de knip, onkunde en miljoenen overheidswerkers zitten zonder cao en miljarden verdwijnen aan onzinnige projecten, bonus en extraatjes voor politici en topambtenaren, de VVD heeft geen benul hoe ze Nederland uit de crisis kunnen halen en laat meer dan de helft van Nederland stikken. 

Een Hard Gelag vind je ook op Facebook en Twitter. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, acties en neem deel aan stellingen.

Kabinet Rutte: En zijn ongepaste gelag

Afschuwelijk,dom, kwetsend, mensonterend, hoe kan een politicus en de premier nou zo lacherig doen in het schatrijke verdeelde Nederland waar miljoenen mensen agv de crisis bezuinigingen op de rand van de armoede leven.Elke week gaan 200 bedrijven over de kop alleen al door de verhoging van accijns, Rutte bezuinigd miljoenen extra op armenzorg en armoedebestrijding, en maakt het Oranje  Huis alsmaar rijker, besteed miljarden aan Brussel en JSF!!!! Welk een Schande!!!

Petities

Rutte is crimineel en moet  oprotten


http://liefdenetwerk.nl/petities/petition.php?id=14

 

Brochures Onderwijs

Brochures Sector Zorg

Brochures Sociale Werkvoorziening

Brochures voor OR en medezeggenschap

Brochures Vrijwilligersfuncties

Folder Loopbaanadvies

Folder Rechten als huishoudelijke hulp

Jaarverslagen

Onkostenvergoeding

Seniorenlidmaatschap

Trainingen

Welzijn

Welzijn Jongeren

Jongeren stage-informatie

Tags

Abvakabo FNV Nieuws


Schandalig!


Het is dikke pret in het kabinet met het gelach van Mark Rutte, Maxime Verhagen en Geert Wilders, en alle andere zakkenvullers die Nederland leegplunderen. Ze declareren enorme bedragen aan luxe en onzin, dat is allemaal publiek in te zien. Volgens de laatste opiniepeiling eist ruim 78 procent van de Nederlandse bevolking  het onmiddellijk opstappen van deze regering en een parlementaire enquete naar fraude, handelen met voorkennis op de beurs, en het afschaffen van het peperdure Koningshuis.
De heren  lachen om de crisis en de armoede bij miljoenen in het land en plegen een ongekende asociale aanslag op de publieke sector. Terwijl Oranje honderden miljarden rijk is en de duurste Koningshuizen van de wereld, spekken zij de kas van Oranje en doen niets om de Nederlandse economie er bovenop te helpen, sterk nog verkopen zijn  Winstgevende Nederlandse bedrijven aan het Buitenland en verkwanselen het Nederlands Cultureel Erfgoed als parels voor de zwijnen. De hand gaat stijf op de knip voor de laagbetaalde arbeiders, ouderen zieken, studenten,  en gehandicapten, kunstenaars artiesten en  vele miljoenen mensen die amper nog kunnen rondkomen van een mager salaris, pensioen of uitkering. De onderhandelingen lopen door onkunde en onwil vast, miljoenen overheidswerkers zitten zonder cao en miljarden verdwijnen aan onzinnige projecten, bonus en extraatjes voor de lachende heren politici en topambtenaren. Het blauw bloed verstikt de rozen en bollentuin van Nederland als een plaag onkruid en kakkerlak parasieten, en klaagt over hoge belastingen maar lacht zich een ongeluk in hun peperdure 5 sterren vakantievilla's in het buitenland en laat het Volk, die al die onzin en luxe maar moet betalen in de hoogste nood barsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top