maandag 2 april 2012

Het actuele persoverzicht van Nederland.Het meest actuele persoverzicht van Nederland.

AllePersberichten.nl is een compleet nieuwe manier voor het effectief distribueren van persberichten via internet, e-mail en via RSS.

Een persbericht versturen?

Een persbericht versturen doet u snel en effectief via AllePersberichten.nl.

U kunt uw persbericht voorzien van afbeeldingen, video's en of andere bijlagen.
Naast tienduizenden bezoekers per dag verspreiden wij alle persberichten ook direct naar de media via RSS en E-mail.


Verspreiding van persberichten

Alle persberichten worden na controle geplaatst op AllePersberichten.nl en eenmaal geplaatst worden deze persberichten nooit meer verwijderd. Via de opgegeven criteria als bijvoorbeeld de categorie en het bedrijf zijn alle persberichten gratis te bekijken.

Journalisten en Bedrijven.

Journalisten e.d. kunnen geheel gratis een account aanmaken en aangeven van welke persberichten ze een notificatie wensen te ontvangen. Als variabele kan bv een zoekwoord, een categorie en of een bedrijfsnaam worden opgegeven.

AllePersberichten.nl verstuurt vervolgens alle persberichten die aan de opgegeven criteria voldoen in de gewenste frequentie per e-mail op.

Verspreiding van persberichten via RSS


AllePersberichten.nl maakt een persoonlijke RSS feed voor de geïnteresseerden welke deze direct in zijn / haar eigen website kan plaatsen. Op deze manier toont de website van de geïnteresseerde automatisch het laatste relevante nieuws voor die website

Middels RSS feeds worden de geplaatste persberichten gemakkelijk doorgeplaatst op honderden andere websites en RSS readers.


AllePersberichten  is de meest effectieve distributie van Nederlandse persberichten !

Persberichten Nieuws
Tags


AllePersberichten.nl biedt het meest actuele persoverzicht van Nederland. Persberichten verstuurt u eenvoudig en effectief via AllePersberichten.nl. Een persbericht versturen kost 49 euro.Deze nieuwe medianieuwsdienst voor bedrijven en journalisten, verspreid razendsnel en effectief persberichten door plaatsing op internet en middels een geavanceerd systeem van automatische verspreiding via E-mail en RSS naar journalisten. U kunt op AllePersberichten.nl gratis een account aanmaken en in uw account  aangeven van welke persberichten U een notificatie wenst te ontvangen.Een persbericht versturen doet u snel en effectief via AllePersberichten.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top