maandag 2 april 2012

Het actuele persoverzicht van Nederland.







Het meest actuele persoverzicht van Nederland.

AllePersberichten.nl is een compleet nieuwe manier voor het effectief distribueren van persberichten via internet, e-mail en via RSS.

Een persbericht versturen?

Een persbericht versturen doet u snel en effectief via AllePersberichten.nl.

U kunt uw persbericht voorzien van afbeeldingen, video's en of andere bijlagen.
Naast tienduizenden bezoekers per dag verspreiden wij alle persberichten ook direct naar de media via RSS en E-mail.


Verspreiding van persberichten

Alle persberichten worden na controle geplaatst op AllePersberichten.nl en eenmaal geplaatst worden deze persberichten nooit meer verwijderd. Via de opgegeven criteria als bijvoorbeeld de categorie en het bedrijf zijn alle persberichten gratis te bekijken.

Journalisten en Bedrijven.

Journalisten e.d. kunnen geheel gratis een account aanmaken en aangeven van welke persberichten ze een notificatie wensen te ontvangen. Als variabele kan bv een zoekwoord, een categorie en of een bedrijfsnaam worden opgegeven.

AllePersberichten.nl verstuurt vervolgens alle persberichten die aan de opgegeven criteria voldoen in de gewenste frequentie per e-mail op.

Verspreiding van persberichten via RSS


AllePersberichten.nl maakt een persoonlijke RSS feed voor de geïnteresseerden welke deze direct in zijn / haar eigen website kan plaatsen. Op deze manier toont de website van de geïnteresseerde automatisch het laatste relevante nieuws voor die website

Middels RSS feeds worden de geplaatste persberichten gemakkelijk doorgeplaatst op honderden andere websites en RSS readers.


AllePersberichten  is de meest effectieve distributie van Nederlandse persberichten !

Persberichten Nieuws




Tags


AllePersberichten.nl biedt het meest actuele persoverzicht van Nederland. Persberichten verstuurt u eenvoudig en effectief via AllePersberichten.nl. Een persbericht versturen kost 49 euro.Deze nieuwe medianieuwsdienst voor bedrijven en journalisten, verspreid razendsnel en effectief persberichten door plaatsing op internet en middels een geavanceerd systeem van automatische verspreiding via E-mail en RSS naar journalisten. U kunt op AllePersberichten.nl gratis een account aanmaken en in uw account  aangeven van welke persberichten U een notificatie wenst te ontvangen.Een persbericht versturen doet u snel en effectief via AllePersberichten.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top